Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim kolegovci
nemam co robit tak uz pomaly zvazujem nejaky ten modelik na jesen by som mozno spustil in
nechal by som si poradit od skusenejsich matkarov a klonerov kvalitnejsi model co nepachne v raste lebo moja prva matka bola AK-47xWW a to sa nedalo vydrzat
nechce sa mi zasa riesit pachac aj pre jednu matku...
mal som aj matku White Satin a ta bola uplne vpohode
takze radte daco napr od nirvany, dutch-passion alebo aj ine
model by mal byt idelne in/out ale sak moze byt kludne cisto in
aj tak to rastie skoro vsade
zkusil bych chronic,je to good model a já ho moc v růstu necítil.
mmj:kolega to teď jede ve čtyřech kusech,z řezanů,počítám pár dní do přepnutí,vegetujou přes měsíc(3 střihy) měl jsem tam, teď nos a v klidu
toto som uz davno uzavrel lebo indoor padol tak idem iba out
inak ja som zhanal nieco ozaj extra kde by mozno nebolo treba ani pachac pripadne az v neskorsej faze kvetu hlavne preto lebo to malo byt mikropestovanie a potrubie pachac a nejake male ufo by zabralo tolko prietoru ako cela pestebna plocha ja som tam planoval mat iba nejake PC vetraky
no a ten durban to urcite nesplna.... ale snaha sa ceni
po nejakom luskani na zahranicnych forach som sa dopracoval k par modelom:
napr. povestna Cinderella 99 od Joey Weed ktoro sa uz tusim neda zohnat ale este je tu aj Cinderella 99 x Apollo 11 o ktorej tak isto pisalo par growerov ze pachne rovnako slabo alebo mozno este menej ako C99
hned po C99 nasledovali odporucania na Northern Lights #9 od Sagarmatha seeds ktoru som si aj objednal ale nebola prave dostupna tak preto sa cely vyskumny nepachnuci mikroindoor ani nekonal....
potom su este dost casto spominane Northern Lights a jej krizenci (najviac spominany je Big Bud) ale to uz je na trochu vecsie patranie ze ktoru konkretnu genetiku
Původní příspěvek od Setah Ja ted jel Brainstorm(NL 5 x haze) od DP a v kvetu musel dat clovek nos primo k palici aby neco ucitil, pri suseni pouze lehounkej oder
a mal si natom aj pachovy filter alebo to islo bez? ci by to bolo realne mat napr. v izbe doma a nie v priestoroch kde sa clovek vela nezdrzuje
inak NL5 oznacuju za dost pachnucu ale moze byt to clovek nikdy nevie co za geny sa prenesu po krizeni
z těch co sem jel osobně tak rozhodně apollo 11, durban a celkově sativy bejvaj spíš takovýhle (dva ze tří no name divokejch sativ sem měl taky bez vůně přičemž nakládaly srovnatelně s durbanem
ale některý taky můžou dost vonět (kali mist, haze..)...
Já teď dojel Northern Lights (Sensi Seeds) a Shaman's High (De Sjamaan Seeds) a odér žádnej... Při růstu nic, na květu minimum... Pěstoval jsem bez pachovýho filtru - jako v bytě to smrdělo a když zůstaly otevřený dveře z pokoje, tak mírně před dvěřma, ale rozhodně se to dalo ustát. A když jsem byl doma a měl otevřenou ventilačku, tak člověk necejtil téměř nic. Ne jak tady někteří píší, že to cejtili o 4 patra níž. Teď, jak se to usušilo, tak to celkem smrdí, ale při růstu to bylo v pohodě.