Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tohle je zatím můj druhý outdoor. První jsme měli s kámošem v kukuřici asi před 4 rokama.Tyhle 4 kytky zbyly postupnou selekcí ze 35 kytek. 4 rostilny mám ještě u otce a 3 v jednom opuštěném skleníku kde má kytky i kámoš. Semena jsou no-name. Teprve příští rok se chystám na koupi nějakých lepších semen. Pokud bude dost financí zkusim možná i indoor.
Fotky jsou ze 6. července. Bohužel nemám vlastní foťák, takže nemám fotky od semínka. Na kytkách byl proveden záštip nad 3 patrem. Původně to měl být FIM, ale vůbec se nepovedl tak jsem to musel ustiřhnout celý . Co se týče hnojení, tak jsem to zatim 3-krát hnojil slepičákama. Hlína je mix zahradnickýho substrátu a poměrně kvalitní hlíny z pole.
Tak tady je další várka fotek. Kytky kvetou přibližně měsíc. Jak myslíte, že ještě dlouho pokvetou?
Ještě bych měl doplnit, že na květ hnojím Biobizzem BioBloom.. a nikdo tady ve vsi nemá kytky jako já. Takže na kvalitním hnojení asi něco bude
Čau.Při čtení tvojeho treadu sem se musel smátTaky sem začínal se slepičákama a nedávno sem začal používat biobizz.K tomu mám stejné složení zeminy.Lišíme se snad jenom v tom,že ty tvoje kytky už sou pěkně nakvetlé..Kytky kvetou tak 2 měsíce,takže by si mohl zachvíli sklízet.Ať se daří!