Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar chtěl bych tady ukázat ja growřím Black Jacka od Sweet female seeds před 3 dny jsem ho začínál zatmívat bo si myslím že tento druh by tady takhle nedozrál...
Hnojky mam: Ah a to GROW BLOOM MICRO ENZYMES + a Grow Bloom Excel... a Final Solution na závěr ale to je ještě daleko.....
Tohle je všechno moje pěstění za tento rok tak doufám že z každé kytky něco bude a mno mám jich tam 5!
na ven jsou lepší venkovní modely , i když in nedokvete tak to není někdy na škodu...a venku bych rozhodně jel bio hnojivo , na chutito pak jde poznat , neboli lepší slabší ,ale přírodnější stav , než umělé a výtuh jak....
TAk ted už 10 den zatmívam už pomalu začínají lezt chloupky tak až začno pořadně líst paličky tak to semka uploadnu!!zatím growři
For TheKeptn - pokud neumíš číst tak tady píšu že to zatmívám proto nepotřebuju žádný "lepší venkovní modely" ale pořádnej in sem na to BJ zvědavej :-) a ještě k těm BIO hnojivův tak bych řekl že AH Jsou BIO hnojiva!!tak nejdřív čti....
Tak tu máme nějaky update kytky jsou 16 den na květu a už se pomalu začínají dělat paličky :-) Hnojky: 16 ml AH Bloom
06 ml AH Micro
02 ml AH Bloom excel.,Enzymes +
Tak něco novího at je na co koukat!:-D Co myslíte ještě to chce nějakou chvilku ale už se pomalu někde objevuje plísen a to je na nic!Musim to furt hlidat..tak tady jsou fota :-)!