Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno jsem četl zajímavou radu v nějakém časopisu (možná fitstyl )..... psali tam o tom, jak indiáni foukají tabákový kouř na semena, klíčivost to nesnižuje, možná i zvyšuje a navíc pro ty co doma nepředpěstovávají nebo dávají semena nenaklíčená rovnou do hlíny a mají problémy se škůdci, tak jak už se psalo, že nikotin nemají rádi, tak i v tomto případě ofoukaná semena kouřem s nikotinem škůdce, kteří je žerou, a jiný hmyz odpuzuje.....
to je docela zajímavý
bude to chtít vyzkoušet,třeba natom něco je
já to povedu v patrnosti a hned tim někoho zaůkoluju
g.ismylife - za to Ty jsi podrobně popsal způsob klíčení
to jako hodíš deset semínek do litru z vodou?
a co? plavou?
to se hodí pro naklíčení do bubbleru
Ave, jestli máte někdo trapné problémy s růstem plísní na klíčících semenech(jde jen o čistotu a trochu péčé, ale stane se, a někdy to dost zamrzí...).
Vyzkoušel jsem toto: nechat naklíčit zelenou fazoli mungo nebo obyčejnou čočku, a když jsou klíčky tak 2 cm dlouhé přidat třeba Afganek od Nirvany. Je to v pohodě, nemusíte se o ně vůbec bát. Klíčící rostliny uvolňují do okolí fungicidní látky, které spolehlivě zastaví růst plísní,ale některé druhy to dělají dost účinněji(právě to mungo).
Salve