Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau...Muze mi nekdo poradit i bez fotek prozatim....Jedna se o to, ze na kytce (asi 4 mesice stara - blbe zasazena (brzo - takze kdyz sla ven tak lehce nakvetala)) mi rostou na hornich patrech jen 1 nebo 3-cipe listy.....Jinak mi prijde, ze je naprosto zdrava a nic ji nechybi jen proste rostou takhle divne lsity....Az budu mit k dispozici fotak tak sem hodim fotku jen by me zajimalo jestli nekdo tusi o co jde.....Geneticka chyba nebo moje chyba nejaka....?Díky všem...
If the kids are united...They will never be divided...
muze to byt stresem , ph pudy (respektive vody), anebo genetika , vyskousej to ph, jinak si myslim ze pokud to hnojis, tak to uz asi nezlepsis ale pokud nehnojis tak pohnoj
Díky oběma.....Tak hnojit hnojim....Ze zacatku sice trosku zbesile bo sem chtel hnojit jedine prirodne, tak to byl ve vode nalozeny hnuj, koprivy a tak....Ted sem se tak pred mesice ustalil na pravidelnem tydenim hnojeni kurincema.....
If the kids are united...They will never be divided...
Nazdarek netreba sa bat je to jednoducho ako spomenul kapr tym ze ti nakvitla a teraz sa opat dala do rastu normalne bude mat opat aj patlisty kamosovi tiez nakvilla kvetina brutalne a teraz je z nej naj mamka ...
je to tim ze ti nakvetla.. Onao sa to za chvili spravi, jen to nech rust a pridej nojky na rust. Bude to v poho, me sa to iste stalo minuly rok,a bolo to v klidku.
ra2