Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže tady je muj 2 indor kytiny jsou na 15 dnu rustu
nedalo mi to čekat do sklizně a nasadit znovu tak jsem si stvořil ještě jeden menší prostor 60*60*120 pro 7 kytin chronika (z řezu)
znovu nechávám stejnou watáž 150w která mi vyhovuje na rust i květ
VĚTRÁNÍ: 2*odtah větráky do kompu
OFUK:klipsnák z gws
HNOJIVA:nechávám stejné tzn plagron grow, phyt-amin,plagron bloom
PUDA:royality mix od plagronu
kytky rostli bez zvlhčovače prvnich 5dní přikryté pouze potravinovou folii která aspon trochu držela vlhkost nechtel jsem porizovat 2 zvlhčovačku ted už jsem ji prestal používat v první své skříni takžen zase slouží u tohoto pěstu
zdarec draku diky za pochvalu květniky mají tuším 6,5litru ale nejsem si jistý možná méně rozměry 14*14*19 uvažuju že je na květ přesadím do větších ale nevím jestli to bude mít nějaký význam stejně to nic moc na výnosu nepřidá a byli by natlačené zbytečně nasobě
zdravím všechny dávám tu další aktualizaci za pár dní budu přepínat na květovou fázi dneska jsem naposledy pohnojil rustovým plagronem zítra mám v plánu koupit nějaké síto protože jsou kytky nějaké slabé i přesto že mám vpohodě ofuk
zdarec bando jsem tu z další aktualizací svého porostu cca z 8dne květu myslím si že jsem holky brzo prěpl protože sem je zastříhl a hned 2den nato jsem změnil periodu takže budu doufat že se neošidím na konečném množství včera kytiny dostali plagron bloom 6ml na litr
zhruba se budu držet daného návodu protože potom začínají rychleji žloutnout když dostavají moc sady
za návrhy a ipřipomínky budu vděčný at to tu mírně ožije
zdravím tak jsem tu zase po krátké pauze kytiny jsou něco kolem 20dnu květu nějak už to nestíhám ani počítat ty dny tradičně mi jako vždy začínají pomalu ale jistě ztrácet barvu a žloutnout semtam je postříkám i v květu phytaminem jinak hnojivo dávkuju jednou týdně 6ml na litr teplota v noci 17° přez den kolem 21-25° zvlhčovačku jsem včera snížil na minimální výkon tak to zustane zhruba do 30dne květu a pak to zruším uplně vlhkost udržuju na 40%
zdavím a omlouvám se za nedokončení reportu nějakou dobu jsem neměl net a nebyl ani čas jinak všechno jsem zdárně zesekl jenom co najdu cd z fotama hned je tady doložím i z dalším pokračováním 3kolem taky pod 150w hashberry tak zatím bando a dík všem za karmy
čestka soráč ale nebyl nějak čas na upravování starých témat mám tolik cd že se mi dotoho ani nechce to hledat ale doplním je každopádně díky za upozornění úplně sem nato zapoměl