Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o pomoc se zapojením regulátoru! Moc tomu schématu nerozumim, tak se radši chci poradit.
Chtěl jsem to vyzkoušet zapojovat dokud nebude fungovat ale bylo mi zděleno,
že pokud připojim špatně fázi, tak ho odpálim!
Ihned po vyřešení mého problému tenhle OT tread smažu!Předem díky za radu od někoho, kdo se v tom vyzná-případně už takový regulátor zapojoval!
If you don´t like rock´n´roll you are not my friend!
skater- na tom je ještě nějaká spínač nebo jen potenciometr? Jestli je tam i nějaký spínač, tak je význam kontaktů následující: (zleva)
1. kontakt - přívod fáze, spínaná spínačem
2. kontakt - odvod neregulované fáze (je aktivní až po zapnutí spínače, o kterém jsem hovořil výše, pro tebe patrně nebude mít využití)
3. a 4. kontakt - připojení nuláku - jeden využiješ jako přívod, druhý jako odvod. Je jedno, kam připojíš přívod a kam odvod
5. kontakt - výstup napětí (fáze) k regulovanému zařízení
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.