Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To není hnojka, nýbrž stimulátor obsahující hormony.
Zkušenosti nemám, chtěl jsem to vyzkoušet, ale vypadá to na podobný blud jako Clonex, takže jsem od toho upustil. Nicméně by to bylo super kdyby to urychlovalo změny v rostlinách, takže by třeba nasadily na květ už 3-5 dní od přepnutí na 12/12
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Superthrive jsem zkusila dat par kapek dle navodu do bubblercloneru ve kterem rizkuju. Bezne davam jen cistou ledovou vodu bez upravy pH a koreni to skvele. S timhle mi vscehny rezy uhnily.
Newr ewr again!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Původní příspěvek od vrrn Superthrive jsem zkusila dat par kapek dle navodu do bubblercloneru ve kterem rizkuju. Bezne davam jen cistou ledovou vodu bez upravy pH a koreni to skvele. S timhle mi vscehny rezy uhnily.
Newr ewr again!
Zdravim
tak třeba to není určeno do bubbleru ale do substrátu takže pak podám report...
Superthrive jsem zkousel celou jednu jizdu uz pred rokem kdyz jeste v CR nebyl v GrowShopech,dovezl ho 10ks kamarad z USA ,kde stal 50Kc v prepoctu (v GShop.280,-),nezaznamenal jsem tenkrat zadnej rozdil a zazrak se nestal,klasickej rust a klasickej kvet.Vyzkousel jsem ruzne aditiva a food doplnky a vysledky stejne skoro pokazde.Myslim si ze je dobre pouzivat celou radu od jednoho vyrobce ja pouzivam Bionovu a ta ma spousty doplnku take Plagron je pomerne obsahly program ale jeho davkovani co uvadi vyrobce je slabe pro nas ucel,1 a1/2 davky je akorat ale tim se stava drahym Luxusnim hnojivem.Ale zpet k veci a tou je SuperTrive takze shrnuto: Drahy zazrak nevyvolavajici roztok,ale rozhodne neublizi.
To Vrrn :
Jake koliv aditivum a hnojiva rizky bez korenu zabiji tim ze zhniji ach jo Vrrn,takova velka holka.
To guerilla :
Clonexem clonuji uz od aleluja a 95% uspesnost.
Gelovy Stimulax uz od aleluja a take 95% uspesnost.
Praskove: Rhizopon,Stimulax atd. tam mi vznikaly problemy s hnitim takze nepouzivam.
Taktez nepouzivam zadne postriky na klony pouze 2x dene postrik cistou vodou a sklenik a teplotu 18 az 22C.
Zkousel sem superthrive v hline a zadna zmena v rustu nenastala-zdravy kytky rostly stejnym tempem jako pred aplikaci a par mrzackum u kterejch sem doufal ze by jim to mohlo pomoc zustaly nadale mrzaky! Kytkam to sice neublizilo ale ani nepomohlo takze podle me zkusenosti je to jen draha sranda!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.