Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
poučen z předchozích nezdarů jsem se letos rozhodl nic neuspěchat a dnešním dnem dávám klíčit, já a spolupěstitel jsme se rozhodli, že pojedeme 4 pole + zahrada a balkon. Čorky přeci taky musí hulit, tak aby měli zmrdi z čeho vybírat.
ahooj,
už se těším až sem hodíš fotky a až se ti to vše zazelená.
držim place ať to tedkon všecko vyjde jak si jen představuješ.
taky ti děkuji za vyměnu ale ještě jsem nekličil...
máš to už nějak více zabezpečené proti těm ****** čorkám?
jj, zahrada pesss, na balkon nevylezou....doufam, a policka snad ohlida sám Rasta......uvidime, u nas je dost mist kam noha nepachne tak uvidime....kdyby neklicilo, poslu jiny, mam jich jeste hodne...diky a taky at se dari....
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Po čase opět zdravím
Máš to moc pěkný. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli bys mohl trochu vysvětlit tu zálivku se stimulaxem. Jaký používáš typ stimulaxu?
Zdravice chlapaci....je to stimulax 2 tekuty...davam tak na pul litru vody, jedno vicko a kyti jedou jak splaseny...pouzivam to jak na zalivku v dobe pocatecniho rustu tak pro kliceni seminek....loni odzkouseno, letos tomu neni jinak....
jinak stimulax sezenete v kazdym marketu do 50 ká
seminka jsou od Aeromana, tímto posílám pozdrav a díky do jižních krajin...také velký díky členovy Hyena, který byl v celé věci prostředníkem. K pro tebe a at ti 36ka delá jen radost....
peace
po 9 hod si vesele vstávám že jdu rozhodit seno...a koukám za plotem policajti a kriminalka....hovno se ve me posunulo k hranici snesitelnosti tak jsem bezel k plotu wo co jako de....koukam a 3 m za plotem zenska bez hlavy a utrzenou nohu....jeste ze jsem nesnidal...doktorka tam zrovna kricela ze nasla hlavu asi o 10 m vedle....po chvili rozdejchavani jsem zacal nenapadne pobihat po zahrade a zbirat vsechny kyti co tam mam v kvetinaccich....fici nastesti byli zabaveni mrtvolou tak jsem to, i kdyz s hovnem na krajicku, stihnul poschovavat kde se dalo....policajti byli cca. 3m od kytek za plotem....tohle byl nejbrutalnejsi zazitek co mam. Jeste dnes jsem vse z baraku vyvezl...protoze se proslycha ze fici to budou brat barak po baraku a vyptavat se...takze radsi nebudu drazdit...nojo holt kriminalka NY - tedy spise HK....peace vsem a at se dari dale.....
vubec nevim co se stalo....ani o tom nikde jeste nebylo psano....fici u nas pry dnes zazvoni...nastesti uz u me neni ani suchy list...vi se jen to ze si to neudelala sama - to nase schopna policie CR vyloucila...ani se neví kdo to byl....njn jen me sere za tak minimalne par tydnu je pro me zahrada mrtva....vcera navecer se tam prochazel fizl se psem...