Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim vsetkych growerov.Mame tu konecne jar aj ked nie celkom pravu lebo obcas tomu hrabne a snezi ale tym sa nebudem zaoberat.Ako kazdy rok aj tento je ten pravy cas na poriadny out tak som nevahal a objednal niake modely na tento rok z eastseeds.com
Osadenstvo:
tento rok len od Paradise Seeds:
10x Amsterdam Flame
10x Belladonna
+ slubeny bonus 4x Thai Haze Skunk
Hnojky:
od Plagronu: start up
grow
alebo lacnejsu formu od Krystalonu
nalev z kopřiv a slepicaky
Policko:
Je to take nadherne lucne miestecko zarastene z kazdej strany trnmy. Koli strmemnu terenu a ako predpokladam koli nedostatku vody ktora sa tam neudrzi som musel vykopat dost hlboke a siroke jamy a donich dat niaky igelit s dieramy ,aby prebytocna voda stihla odtekat
foto rastliniek dodam az ked vylezu von ...
takze bol som nuteny koli tatkovi rastlinky skryvat az kym nebudu schopne ist von do foliaciku tak som musel zostrojit tu najamaterskejsiu skrinku = skrinka kde som doteraz mal oblecenie + obycajna izbova lampicka tak uvidime co sa bude diat tu su niake fotecky
jasne to by som rad sak toto som iba dnes zbuchal a ked sa mozem opytat kolko asi stoji na ziarovka so spektrom na rast? ..usporku to by som zohnal ale by som vyskusal s tym spektrom
Musim zkonstatovat ze klicivost semien od Paradise seeds je skoro 100% z 10x AF mi vysli vsetky a z 10x Belly mi vyslo 9 snad aj to desiate sa ukaze ..len ma trosku mrzi klicivost bonus seeds od Mandaly to vyslo zatim len jedno ale sak maju este cas ..sak klicia len 6 dni tak snad vylezu vsetky
takze som tu s5 s niakymi foteckami mojej a brachovej driny .Boli sme pripravovat miestecko pre nase krasky ,ktore uz mimochodom vyklicili uplne vsetky aj bonus takze som nadmieru spokojny s bankou Paradise seeds.Vdaka tomu , ze miestecko je svinsky zarastene kermy a je tam strmsi svah, tak sme museli vykopat dost hlboke a siroke jamy do ktorich dame na spod igelit s dierami aby sa nasim kraskam drzala vlaha ...tu je taky mali foto reportik nasej robotky
kupovanou asi ne to by som sa nedoplatil lebo tie jamy su cca 50 cm siroke a hlboke ale urobim si taky svoj mix ked tak sa zmozem na niaky keramzit + mam konsky hnoj ten je celkom dobry ako som cital a hlinu z nasej urodnej zahradky ...tu hlinu ktora tam bola by som asi nemohol dat lebo podla mna je to taka lesna poda a ta je dost kysela, dokonca bola aj dost ilovita...
to gantali: dik za K-acko to potesi vzdy
to catona9:hele tu usporklu se spektrem na rust , normalne nekde rekni podavacce ze chces studenou bilou usporku a ona by ti ji mela dat...... Jinak nice work na policku,mas za to odeme k+...
edit: jinak cena so pohybuje kolem 200,- i min
A co to krovisko nad flekem co jsem zahlid jste to mneli tam pozrer vysekat ak je dostatecne velike krovisko? tam ides dat vsechny ti seminka co sis objednal?
Na vrch kdyz das zem tak ak mas nejake kes tak dej zahradnickou folii ktere propusti dovnitr a ven ne..vyborne drzi vlhkost.
Na tako¨mto priestranstve ale pozor na zver.
hehe, dost mi ty vaše díry připomínaj nějakej extra velikej přírodní sadbovač skvělá práce hošani musím dát K+ dost mě ten pohled pobavil, máte to pěkně udělaný, tak AŤ ROSTOU A JEŠTĚ GRATULACE KE 100% vyklíčení s bonusem
to radvancan: myslis tu zahradnicku foliu na vrch tej diery, a kolko asi tak stoji? noja checm dat na spodok niaky igelit s dierami aby sa tam drzala vlhkost ..no nie vsetk ysemen tam nebudem davat 5 kuskov dam na druhe miesto ..toto je tento rok nove lebo taka davka by sa mi na stare nezmestila a ine miesto u nas uz neni lebo vsetko ine by tie kurvy corky nasli ..a k tomu kroviu to krovie je doel pod polickom len to je tak divno na tej fotke vidiet