Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box :
Pouzil jsem svuj stary psací stul co jsem dostal jak jsem sel do první třídy . Matka trošku ječela ale jinak dobry. Na dvířka jsem použil jednu z poliček a všechny otvory vytvořil starou komunistickou vrtačkou. "Do it yourself" .
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Síce nepíšeš rozmery, ale predpokladám, že sú približne š-h-v 25-45-60. Mal som podobnú skrinku(a rozmerovo možno aj rovnakú) mal som 70w hps bez pachového filtra.To, či uchladíš v takom priestore 150w neviem, ale osobný názor je....že ťažko. Teda, možno sa to dá, ak urobíš zvlášť okruh na chladenie lapy(dáš pod ňu sklo). Na cool tube v takom priestore zabudni(zbytočné, aj tak lampou nebudeš môcť manipulovať. Podľa minulého threadu máš doma 70w hps - použi ju, posledne si mal celkom dobrý výsledok, škoda, že len jedna kytka. Nerád si robím reklamu, ale mrkni do môjho threadu - https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
tam mám podobnú skrinku so 70w, možno chytíš nejakú inšpiráciu
Ale ver tomu, že skrinka Tvojich rozmerov s pacháčom a 150w - to bude hučať ako štartujúci raketoplán
hele jak uz tu bylo mockrát řečeno alobal nemá velkou odrážlivost a po čase zoxiduje a je to nanic neber to jako rýpání jen jako radu kup si diamantovou folii jsem sní hodně spokojený a nebo natři stěny balakrylem bílým to tě vyjde levněji
Vyhod je z toho kelimku sviti jim pak na koreny a spomaluje rost pac ke kraji pak neporostou koreny kvuli svetlu to je treba duvod proc koreny neprorostou na povrch kvuli svetlu takze bych je presadl je jinak to mas moc pekny