ANUBIS
Stálý Člen
|
70W sodik by ANUBIS!! |
Příspěvek č. 1 |
Takze lidicky treste se je tu muj jeden z prvnich growu jiz sem pred nejakou dobou pestoval a byl to teror. Smal sem se co sem delal za kraviny kdyz sem cet growera radsi se ani neptejte co sem delal
Takze bych vam mel asi neco rict tak zacneme SVETLEM: je to 2x 18W cool white sylviana zatim furt se to meni ale sylvinky sou zatim jenom na rust a mam v zasobe i nadhernyho filipse(warma) a celkove uz mam porizenej sodik ale tuto chci dojet jeste na to stary..
OSAZENSTVO: je to nejaky noname ale osveceny od growera a je pouze jedna jak rikam nemam moc zkusenosti ani seminek ale doporucuju nepestovat ze seminek ale z rizku je to urcite jednodussi ale neboj te se az bude nova skrin tak poridim klony uz je schanim ted takze jestli ste nekdo z plzne tak mi pls pisnete
HNOJKY: no mam klasickej kristalo start i kvet ale planuju podle ucinosti poridit wuxal nebo dokonce i neco lepsiho
SKRIN: Skrin ma rozmery 60*40*40 je to mrnavy ale akorat na jednu kytku ale jak sem se jiz zminoval pojedu v novy skrini a se sodikem ale tutu asi necham mozna jako matkarnu jinak je tam vetracek ze zdroje na ofuk a z procesoru na odtah ale svete div se staci to a mam v zasobe jeden docela super nevim jak ho popsat ale ma asi 15 cm prumer a dela silenej kraval a mam samozrejme i stinitko ale je ze zarivky fakt super jenze neni posuvny dalsi chyba delejte je posuvny pak si nemusi porizovat tolik krabic jo a je obalena alobal vim ze je to spatne ale je to tak pod tim je ale bila barva takze to strham a necham to jenom na dverich ty nejsou bili
Jinak se omlouvam fotaz zatim nebudou ale vsecko dozenu nebojte se jinak sem zapomel perioda je 18/6 a pH ani nevim mam papirky ale sou silene nepresny a zatim me to nezajima a teplota je ok.
Tak sledujte a budte aktivni pestu zdar!!!
Naposledy upravil ANUBIS 19-04-2008 v 13:02 PM
|