Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Hnojit postřikem nebo zálivkou???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Bigalf
Nový Člen

Karma uživatele Bigalf - 40% Pěstitelská

Chemie Hnojit postřikem nebo zálivkou??? Příspěvek č. 1

Zdarec,hledal jsem a nenašel jsem jestli je lepší hnojit postřikem nebo zálivkou...poradí mi někdo co udělá Mařence líp???:-)

Old Post 01-03-2008 v 19:42 PM
Bigalf je offline   Profil uživatele Bigalf   Find more posts by Bigalf   Foto galerie člena Bigalf   Click here to Send Bigalf a Private Message   Add Bigalf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brin
Stálý Člen

Karma uživatele brin - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

To záleží jaký máš hnojivo - některý se aplikujou postřikem (ale zřídka) a některý zálivkou...

Old Post 03-03-2008 v 15:32 PM
brin je offline   Profil uživatele brin   Find more posts by brin   Foto galerie člena brin   Click here to Send brin a Private Message   Add brin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

zkus si to. co sem zaznamenal já tak postřikem sou rychlejc viditelný změny. musíš tam dát hnojiva mín než do zálivky a taky když jedeš postřikem tak před nocí a tu noc nemít zapnutou zvlhčovačku ani větrák na ofuk

Old Post 04-03-2008 v 14:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Čusssssssssssssssssssssssssss

Já osobně jsem pro hnojení zálivkou protože s postřikem nemám moc dobré skušenosti.......ale třeba je to jen rukama...........

Můj názor je že lepší zálivka....................

Old Post 12-03-2008 v 17:29 PM
*SMOKETHATSHIT*
Nový Člen

Karma uživatele *SMOKETHATSHIT* - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

a co takhle oboji ???

grow it , smoke it , love it

Old Post 27-02-2009 v 19:17 PM
*SMOKETHATSHIT* je offline   Profil uživatele *SMOKETHATSHIT*   Find more posts by *SMOKETHATSHIT*   Foto galerie člena *SMOKETHATSHIT*   Click here to Send *SMOKETHATSHIT* a Private Message   Add *SMOKETHATSHIT* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majkl2644
Nový Člen

Karma uživatele majkl2644 - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Zdar groweři ..
Každé hnojivo má svůj způsob aplikace.. např. Phyt-Amin se dá aplikovat jak postřikem,tak i zálivkou .. Postřik listově je lepší z toho důvodu,že má lepší vstřebavost přímo do listů. třeba takovej slepičinec je lepší dát do zálivky než jej rozprašovat na listy..,pak cela kytka smrdi hovnama a tak

Old Post 05-03-2009 v 17:54 PM
majkl2644 je offline   Profil uživatele majkl2644   Find more posts by majkl2644   Foto galerie člena majkl2644   Click here to Send majkl2644 a Private Message   Add majkl2644 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!ZAU!
Stálý Člen

Karma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

nazdarek,hele ja v rustu hnojim predevsim zalivkou ale jednou tak za 10dni hnojim i postrikem ale davam jenom polovicni davkovani.zatim si frajerky nestezujou ba naopak.zatal !ZAU!

Kytarovej blazen

bubble hash od !ZAU!

400w Kushurella,S.A.G.E.-sklizeno PCR

trni od pana !ZAU!

Old Post 13-03-2009 v 22:35 PM
!ZAU! je offline   Profil uživatele !ZAU!   Find more posts by !ZAU!   Foto galerie člena !ZAU!   Click here to Send !ZAU! a Private Message   Add !ZAU! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

Zdarec lidi,
Vážně záleží na tom čím hnojíš ale všema opravdu Všema přírodníma hnojivama (kuřince atd... to pouzivam ja jinak hnojit ani nejde)
OuutdOOr 4 ever...

Old Post 23-03-2009 v 18:53 PM
Manikůra
Nový Člen

Karma uživatele Manikůra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Stalo se mi že moje kytičky zežloutly, veděl sem že je to málo dusíku, bylo to těsně po přepnutí kdy sem jím začal dávat mnohem víc květového hnojiva než předtím na úkor růstového. Zalít znovu sem je nemoh protože byly čerstvě zalité.
Takže sem je postříkal fish-mixem a spravily se. Jinak po postřiku fish-mixem, vypadaly kytky vždy nádherně a šlo vidět že jim opravdu chutná

Old Post 24-03-2009 v 12:24 PM
Manikůra je offline   Profil uživatele Manikůra   Find more posts by Manikůra   Foto galerie člena Manikůra   Click here to Send Manikůra a Private Message   Add Manikůra to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Manikůra! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

no takze myslim ze hnojis hnojivom tak ze ho lejes do substratu v ktorrom je kytka
a postrik je na listy danej kytky..

peace

legalize it

Old Post 24-03-2009 v 13:12 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigori
Nový Člen

Karma uživatele bigori - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

zdravím chtel jsem se zeptat jestli je dobre hnojivo z guanem????

Old Post 25-03-2009 v 16:19 PM
bigori je offline   Profil uživatele bigori   Find more posts by bigori   Foto galerie člena bigori   Click here to Send bigori a Private Message   Add bigori to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.skunk - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od bigori
zdravím chtel jsem se zeptat jestli je dobre hnojivo z guanem????

Jasně že jooo,ale určitě to nepatří sem,tak bacha na to:-D

nevim nic

Old Post 01-04-2009 v 15:01 PM
Mr.skunk je offline   Profil uživatele Mr.skunk   Find more posts by Mr.skunk   Foto galerie člena Mr.skunk   Click here to Send Mr.skunk a Private Message   Add Mr.skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokesh
Stálý Člen

Karma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Přesne jak říka !ZAU! zalivka je klasika je to výborny a na listy to také není vůbec špatný jen si musíme hlídat dávkování a radči málo než více...

Old Post 01-04-2009 v 15:42 PM
Kokesh je offline   Profil uživatele Kokesh   Find more posts by Kokesh   Foto galerie člena Kokesh   Click here to Send Kokesh a Private Message   Add Kokesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás