Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zkus si to. co sem zaznamenal já tak postřikem sou rychlejc viditelný změny. musíš tam dát hnojiva mín než do zálivky a taky když jedeš postřikem tak před nocí a tu noc nemít zapnutou zvlhčovačku ani větrák na ofuk
Zdar groweři ..
Každé hnojivo má svůj způsob aplikace.. např. Phyt-Amin se dá aplikovat jak postřikem,tak i zálivkou .. Postřik listově je lepší z toho důvodu,že má lepší vstřebavost přímo do listů. třeba takovej slepičinec je lepší dát do zálivky než jej rozprašovat na listy..,pak cela kytka smrdi hovnama a tak
nazdarek,hele ja v rustu hnojim predevsim zalivkou ale jednou tak za 10dni hnojim i postrikem ale davam jenom polovicni davkovani.zatim si frajerky nestezujou ba naopak.zatal !ZAU!
Zdarec lidi,
Vážně záleží na tom čím hnojíš ale všema opravdu Všema přírodníma hnojivama (kuřince atd... to pouzivam ja jinak hnojit ani nejde)
OuutdOOr 4 ever...
Stalo se mi že moje kytičky zežloutly, veděl sem že je to málo dusíku, bylo to těsně po přepnutí kdy sem jím začal dávat mnohem víc květového hnojiva než předtím na úkor růstového. Zalít znovu sem je nemoh protože byly čerstvě zalité.
Takže sem je postříkal fish-mixem a spravily se. Jinak po postřiku fish-mixem, vypadaly kytky vždy nádherně a šlo vidět že jim opravdu chutná