Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » SUBSTRAT???+SLUNCE???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
THX
Stálý Člen

Karma uživatele THX - 89% PěstitelskáKarma uživatele THX - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Jestli to nekde padlo, tak sorry,,,, dost jsem toho uz procetl, ale tohle jsem nenasel...

1.Pro ty sazenice, neni lepsi ten substrat - ''Pro vysevy a mnozeni? Kdyz uz to teda prodavaj, tak se ptam.....

2.Pro to normalni pesteni? Substrat pro pokojovy rostliny nebo Zahradnickej substrat???

3.Kdyz dam ty kytky pak na balkon...tak sice slunce v dusi, ale v lete je tam normal 30-40 stupnu...To neni zrovna dobry co? To bych je asi dost zabil.....nebo ne?

Old Post 16-04-2002 v 20:27 PM
THX je offline   Profil uživatele THX   Find more posts by THX   Foto galerie člena THX   Click here to Send THX a Private Message   Add THX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xhtml
Stálý Člen

Karma uživatele xhtml - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ááááá , pestuj s chuti a davej pozor at te nikdo nesleduje. Stejne ti to nejak vyroste..vzdyt je to plevel

Don't cry so high
take a joint and fly

Naposledy upravil xhtml 20-03-2005 v 10:41 AM

Old Post 16-04-2002 v 20:59 PM
xhtml je offline   Profil uživatele xhtml   Find more posts by xhtml   Foto galerie člena xhtml   Click here to Send xhtml a Private Message   Add xhtml to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THX
Stálý Člen

Karma uživatele THX - 89% PěstitelskáKarma uživatele THX - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

O substratech jsem toho dost precetl neboj....
To slunce, je jasny, ze vlete nebudu davat ven sazenice, ale noramlni kytky,,,,, o to mi slo....
A ty substraty: tyhle konkretne pro Vysevy a mnozeni tady nikde rozebrany nejsou....
At mi nekdo zkusenej napise jestli na tom substratu tolik nezalezi kdyz to stejne pak budu michat s perlitem atd. nebo jestli je lepsi si na ty sazenicky koupit ten pro ty vysevy a mnozeni....a ostatni viz vyse...

Old Post 16-04-2002 v 21:06 PM
THX je offline   Profil uživatele THX   Find more posts by THX   Foto galerie člena THX   Click here to Send THX a Private Message   Add THX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

balkon je supr Příspěvek č. 4

sluníčka na balkóně se vůbec neboj, já jsem jel loni jen na balkóně, protože venku nám to s kámošem vybrali hned na začátku, tak sem poslední sazeničky rozjel docela pozdě na balkóně (začátek června), balkón mám na jih, tak že slunce praží o sto šest, a kytky ty si šmakovaly, taky ta kvalita co vyrostla mě překvapila, čekal sem, že to bude tak o 50% horší model! :-) měl sem to v kýblích od slanečků, a hnojil sem krystalonem jako kráva! .-)

závěr: balkón vřele doporučuji z vlastní zkušenosti, jen jedna nemilá věc, všude okolo je plno jinejch paneláků, tak sem měl občas stihy, aby mě nějaká všímavá svině s dalekohledem nenaprášila, těch pár kytek bych se moc nebál, ale bydlim ještě u rodičů, mimochodem, kterejm to vůbec nevadí (pěstování) a kdyby knám na návštěvu přišlo VB, byl by to dost průser.....

letos zkoušim na jiným(lepším) místě venku, snad to letos dopadne, jel bych skříň ale u rodičů to nejde,

ale i letos mi to nedalo a už sem prdnul na balkón pár sazeniček, chci tam udělat takový malý křovíčko, taková záloha kdyby mi to venku zase někdo hodnej vybral! :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 16-04-2002 v 21:33 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 5

teď na outdoorky ten substrát na množení zkoušim, zatim maj kytičky tak 4 cm a žijou, dam vědět jak to dopadne, než je přesadim do venku.

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 18-04-2002 v 18:31 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Mě v tom substrátu na výsev rostou úplně v pohodě, nechal jsem je tam, až měly tři čtyři řady a pak jsem je hodil i s rašelináčkem do kýble nebo na zahradu. S tím balkónem taky souhlasím, roste to tam úplně v klidu a někdy až moc vysoko . Ještě, že už nade mnou nikdo nebydlí, by mi sousedi určitě uštipovaly vrcholky a brutálně by se z mojí lopoty zhulovaly

Old Post 18-04-2002 v 19:38 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Modeste
Stálý Člen

Karma uživatele Modeste - 44% Pěstitelská

substrat Příspěvek č. 7

Podla mna a z mojich skusenosti je idealny substrat na pelargonie. Kietky si ho moc pochvalovali ba dokonca sa nemohli vynachválit.

Old Post 18-04-2002 v 20:21 PM
Modeste je offline   Profil uživatele Modeste   Find more posts by Modeste   Foto galerie člena Modeste   Click here to Send Modeste a Private Message   Add Modeste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Modeste
Stálý Člen

Karma uživatele Modeste - 44% Pěstitelská

Obecné balkonovky Příspěvek č. 8

A este doporucujem - kto ma otoceny balkon na juh, je to uplne idealne. Rastlo mi to ako z vody.

Old Post 18-04-2002 v 20:24 PM
Modeste je offline   Profil uživatele Modeste   Find more posts by Modeste   Foto galerie člena Modeste   Click here to Send Modeste a Private Message   Add Modeste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás