Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jack Herer,Orange Bud,Haze,Duban Poison,Thai.....je jich dost,ale tydle jsou hodně high z těch co jsem kouřil,i když většinou to "high" se vyskytuje hlavně u sativ nebo mostly sativ,tak ten Orange Bud jako indica mě svým "body high" překvapil,smál jsem se ještě den na to,Euforii jsem nikdy nezkoušel,tak nevim
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
jestli chceš opravdu zelí spíš high, tak doporučuju klidně nějaké noname venky,třeba fialky....taky pokaždé nemusím indoorky zhulováky zmaštováky,ale i tak se stím dá pohrát když to sklidíš dřív,je to víc high a tripy
abych se vám přiznal,tak nevím jestli má vliv na to "high" předčasné seknutí,protože mě to přijde akorát slabší když to nedozraje,což je naprd přijít o tu skvělou chut a stav z hulení které je akorát vazrálé,hlavně je to o obsahu CBD,někde na G se to tu řešilo,tak skus vyhledávání,tuším že se řešilo že indicy mají vyšší obsah CBD než sativy,ale je to slovo proti slovu,asi záleží na více věcech než na době zrání a barvy pryskiřice,natož jestli je to indica/sativa,hlavně záleží s kým jste,pokud jste s někým kdo furt mluví a dělá srandu,tak je jedno jestli hulíte sativu nebo indicu,ale taky to má svůj podíl........to je jasný,mno jen můj názor
Ja bych ti doporučil Belladonnu od Paradise Seeds. Když jí sklidíš pár dní předem tak je opravdu hodně high až tripy. A ve srovnání s ostatníma (když nepočítám nirvanu a podobné) je i dost levnější
Vyborny "high" ucinky ma kralovna sativ Kali Mist od Serious Seeds. Letos jsem ji jel ve skleniku a muzu jednoznacne doporucit Akorat si dej pozor na to, ze se hodne tahne, takze to chce hodne pristrihavat. Jeden typek tady na G ma matku, tak kdybys mel zajem tak obcas koukni do bazaru