Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vzduchotechnika:
- Sonoflex délky 2m napojený na Dospel WK plast 125 a ukončen pach. filtrem 160m3/hod - v květu budu ufo asi dost tůrovat, tak doufám, že pachač bude stíhat
Ofuk: : 2x klipsňáky
Substrát: Biobizz all mix + guanokalong - v 11l květináčích
Zvlhcovačka: SPS 808
Hnojivo:
růst - Biomagix, Biobizz root juice, Plagron grow, Phyt-amin
Ze začátku kytky nevypadaly dvakrát dobře, ale postupem času se jakž takž daly do kupy.
Během růstu dostávaly celkem masáž, ohýbal jsem je jak to jen šlo aby se zbytečně netáhly a pokryly celou plochu.
Zítra natáhnu pletivo a o víkendu přepnu na 12/12. Po přepnutí mám v plánu buď hned nebo cca po 3dnech vyměnit MH za SHPS aby se vršky natáhly co nejvýš od síťky...chci tím docílit toho, že veškerý palice budou začínat na úrovni pletiva a pod ním jen listy.
Doteď jsem byl spíš teoretik, tak jestli je to blbost, tak mě pls někdo vyveďte z omylu
teplota : D 24/27°C, N 17/21
vlhkost : D 70-80%, N 50/90
zálivka : Ph 5,8-6 - 4ml/l root, 1,5ml/l Enzyme, 1,5ml/lGrow + 1x týdně postřik 4ml/l Phyt-aminem
Během dne se objevil nečekaný problém.
Teplota v boxu se neobvykle vyhoupla přes 30°C. Po chvilce pátrání jsem našel příčinu, kterou způsoboval pachač. Nejdřív jsem myslel, že odešel venťas... odtah vůbec nenasával...uhlíky uvnitř pachače tlakem vyšším než je povolený se na sebe nejspíš postupně namačkaly a vytvořily neprůchodnou clonu. Zkusím ho proválcovat, ale je to spíš provizorní řešení. Časem se poohlídnu po silnějším pachači
zdarec,
takže malá změna plánu, scrog se tohlo kolo nekoná .
Zadní kytky jsem při poslední zálivce v růstu kapánek přehnojil, tak zatím drží dietu.
Snad se to postupem času zlepší
teplota : D 25/28°C, N 22/24 - vzdálenost výbojky od vrcholku 18cm
vlhkost : D 50-60%, N 50/60
zálivka : Ph 5,8-6 - 2ml/l bloom, 1ml/l Enzyme, 1ml/l PK13/14 + 1x týdně postřik 4ml/l Phyt-amine
čauec,
po delší odmlce bych to tu rád aktualizoval.
Holky jsou druhý den pod opojením ripenu, počítám ještě14dní+- a zdarec. Mikrofony to sice nejsou, ale tím, že jsem se dostal až do konečný části , beru tohle kolo jako úspěšný. Nedostatky, kterých bylo docela mrtě si beru jako ponaučení do dalších pěstů...