Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj groweři...
při projíždění groweru jsem našel téma http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33102 kde Bredmen napsal že se dají sehnat ve Vídni řezy 25cm vysoké 10e/ks.. to mě docela zaujalo, tak bych se chtěl zeptat zda-li má někdo další zkušenost...a další otázka, ve Vídni je prodej řízků legální? bredmen umístil do příspěvku odkazy, a jak jsem pochopil tak tam se dají řezy objednat????...při představě že budu mít řízky 25cm vysoké, tak je akorát přivezu domů a přepnu na květ...možná nechám týden dva růst..to by bylo super... jestli sem to téma nepatří omlouvám se..
ahoj..vozim je pravidelne kousek od westbanhofu funguji uz vazne dlouho, rezy ti neposlou a prodej je legalni (kdyz tu trochu pobrouzdas najdes dalsi 4 growshopy ktery v okoli centra prodavaji genetiky vetsiny vetsich seedbank) klidne napis do pm..
Původní příspěvek od wasco123 Ked vravite ze 25 cm, tak netreba ani moc svietit cyklom 18h, len asi tyzden a tam sa vrati ta investicia 300 korun, ci si myslim zle?
Záleží na tom, jakou svítíš wattáží...každopádně bych do toho asi nešel za tu cenu, jen kdybych to měl blízko a neměl nějakou lepší možnost...
no mě přijdou v pohodě, tohle je Starlight po 20 dnech růstu...
..no ted sem se bavil s nekym kdo tomu rozumi a prej to fakt byl shit , tak radsi varuji , je tady mnoho jinejch kloňaků a nemyslim ted sebe ,, no počkej do konce kwetu jestli se dočkaš , ja myslim ze tio bude dost dlouho ,mej se Hlava
..no mel sem tu cest pestovat i Hlavo rezy 8) ty ktere jsem si z Flowery Fields privezl byli vzdy 100 procentni. Ted to vypada jako werbunk, ale chci verit, ze mi vzdy prodali to co avizovali vcetne puvodu (ktery je asi vzdy neoveritelny, ale takovou paranoou zatim netrpim).Flowery Fields
..no ted sem se bavil s nekym kdo tomu rozumi a prej to fakt byl shit , tak radsi varuji , je tady mnoho jinejch kloňaků a nemyslim ted sebe ,, n počkej do konce kwetu jestli se dočkaš , ja myslim ze tio bude dost dlouho ,mej se woe Hlava
na minulej indoorek jsem měl White Russian, Skywalker, Spice, Euphoria a Maple Leaf Indica, vše po 2 řezech z Was Denn, dozrálo všechno +- v termínu, kromě MLI která dozrála o 10 dnů později a byla taková celkově nic moc.... takže já jsem spokojenej... WR, Spice a Euph. jsem si nařízkoval do foliaku, kromě Skywalkera dozrálo taky všechno v pohodě... koumu že je to spíš o tom, jakej klon přivezeš...
naposledy jsem tam strávil 30 minut ve sklepě, kde jsem si mohl vybrat klon jaký jsem chtěl (vyhrála to WR, Sweet a Starlight)... což mi přijde minimálně stejná záruka kvality a férového jednání, jako když si kupuju řezy od někoho koho jsem v životě neviděl na benzince :-) - tím nehaním zdejší clonery, povětšinou mám řezy odsud a v 99% spokojenost, ale když už do tý Vídně pracovně jezdim, tak si sem tam nějakej kaufnu :-)