Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V rámci jednoho z dialogů nám připlachtil do diskuze jakýsi Erik Stibor. HH s ním komunikoval a zjistili jsme, že je to překvapivě svěží duch na kandidátce ODS na jižní Moravě. Přikládám jeho urologii, http://web.redbox.cz/era zkuste si ho přečíst a když se vám bude zamlouvat tak jako nám, můžete ho i zakroužkovat, aby se posunul na volitelné místo. Ahoj Groweři
PS. Kdo poradí chudák holce, jak se snímá a posílá hypertextový odkaz. HH ví taky prd!
PPS. Nechte si své rady, ono to funguje samo
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
10-04-2002 v 11:33 AM
hh-top Čestný Člen 2001 - 2004
Stínová šla uspávat Malého prince, tak si ji mohu v klidu přečíst.
Má pravdu a mě přitom napadlo (bez jointa!), že když si všichni vyhledáme na kandidátkách ty jednotlivce, kteří jsou (co se trávy týče) na naší straně, můžeme je na kandidátkách kroužkovat a s našimi preferenčními hlasy je posouvat dopředu. Co vy na to, Groweři?
No, z jeho stránek vyzařuje tak těžká pohoda, že je až k neuvěření jeho příslušnost k ODS . Ta vědecká studie škodlivosti jízdních kol je docela náhul, zařadil bych jí do škatulky "viridisův chléb" . Je mi sympatickej, kluk jeden.
S tou PDS je to podle mých informací problém v tom, že je tam nějaká parta, která se drží zuby nehty a ví, že jakmile jejich šéf odpadne, odpadnou i oni. Já dám hlas asi US a to jen proto, aby to konečně pohlo ODS ke změnám, abych ji mohl volit příště. Nakonec co. Vždyť je to skoro jedno.
2HH
dobrý nápad, jak se orientovat před volbama.
Podle mě není ani tak důležitý, jaká strana bude mít nejvíc procent, ale jaký lidi budou tu stranu vést. Pokud se v politice (ve vládě) objeví lidé jako p. Pejřil, tak příjdou i změny - tomu věřim
Na strany nehleďme, volme konopí!
Dejte to vědět kolem, že jsme schopní ty hlasy mezi sebou nejenom celostátně nasbírat, ale hlavně v místě bydliště i jednotlivě prodat tím preferenčním kroužkem. Nebojte a nestyďte se zeptat kandidátů, zda by trávu podpořili. Těm pak ten kroužek patří plným právem ať jsou kdekoliv, ve kterékoliv straně!
Ted o vikendu pojedu do toho maleho mesta, vim kde bydli, zkusim se s nim setkat a udelat s nim interwiew.
Mam kamose, ktery studoval na tom jeho gymplu, tak mne nasmeruje.
Myslim, ze mluvim za nas vsechny , kdyz mu vyjadrim podporu, ze ma za sebou spoustu volicu / growru, at uz clenu nebo spoluhulicu a neregistrovanych pestitelu.
Bude-li schuzka budu informovat v tomto threadu
To je super! Jsem ráda, že se tento thread začíná ujímat, neboť nám tu jde opravdu o společnou věc.
Těším se na tvé zprávy. Doufám, že se věc zadaří a že s ním něco natočíš.
Máš u mě K+
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
Tak to je ulítlá stránka! Posledně jsem se snažil volit podobně (preferenční hlasy), ale tenkrát ještě moc na výběr nebylo. Snad to půjde tentokrát lépe a radostněji. A když nás bude víc, kdo ví...
K4 Shadowlady!
Dnes jsem zde poprve, tak ještě neovládám smajlíky, taky nemám na to abych u toho furt seděl, ale budete-li mít na mě nějakou otázku, sem s ní.
Lemarc byl vskutku u mě a řekl mi o http://grower.cz
za což mu hnedle posílám k+
Nefunguje mi adresa, kterou mi nadiktoval (možná jsem ji blbě napsal, tak ať mě když tak kontaktuje)
Mohl bych tady sice sám o sobě něco napsat, ale zajímavější možná bude, když se sami zeptáte.
Občas sem zajdu a postupně odpovím.
Nevím, kolik uživatelů je zde pod svým plným jménem, já se (zatím ještě furt) nemám čeho bát (no, vlastně mám, ale asi jsem cvok, že nebojím), tak vězte, což vám asi již došlo, že jsem onen Erik Stibor.
to Era:
Zdravím kámo, nejsem zrovna Sherlock Holmes, ale tebe jsem odhalil hned jak jsi se registroval, podle biografie (myslím, že moc členů ODS tady asi nebude ). Otázka mě teď zrovna žádná nenapadá, tak ti alespoň poradím ty smiles: Jak píšeš svůj novej příspěvek, tak vlevo nahoře je "Forum Rules" a pod tím nějaké hlášky a v posledním řádku je zeleně zvýrazněné Smilies. Na to klikni a jseš tam .
Jinak ti hned dávám karmu za tu tvou studii bicyklů .
Btw:Chvíli strpení, karmomet je vystřílen, tak až během dne .
Btw2:Karma je tam a vyspravil jsem i nějaké své chyby, které, jak koukám, jsem tady nasekal.
že v "demokratické společnost" můžeme ovlivňovat více méně POUZE volbou ve volbách !!!!
Takže je to skutečně reálná příležitost se zviditelnit !
Zakládat nové strany sice ano, ale vzhledem k časovému horizontu voleb a podělaným velkým skupinám lidí, za kterými stojí velké koncerny, je lepší, přemluvit, přesvědčit nějakého známého politika , aby bojoval za "naši věc".
Tento tread se mi líbí, kéž by se hojně rozrůstal !!!
Bohužel , kroužkovat mě možno pouze na JM.
Praha určitě najde někoho odpovídajícího na svých kandidátkách. Nechci dělat reklamu konkurenci, ale xchaos cosi o kandidatuře psal taky
No a nebo si najít někoho, kdo to má jistý a nebojí se veřejnosti, či spolustraníků...
No a k+ for all