Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skříň_______š,v,h 120||x||60-70
||s tou výškou to je tak že je skřín udělaná jako kulisa ze dřeva ----> nahoře není zadělaná....
Světlo______Výbojka 400 W Philips SON-T Agro
Hnojky______AH1+2+3 and, enzymes, final solution, H2O2,.....
Vzduch______ přítah zespodu(nějaký průmyslový ventilátor...64m3/h)a ze shora na odtah větší virkulační větrákheh. doufám že to funguje
v kořenové části je max 19 stupnu, a v rostlinné části max 28vlhkost neřeším, občas dělám postřik
No a to by mělo být asi tak všecko, kdyžtak se ptejte, budu odepisovat.[bombei]
co na tom nechápeš?je to půdorys skříně, ty tři nádoby sou truhliky, takže celkem 3....2 po 9 litrech a jeden po 7 litrech a na těch truhlíkách je akorát položená deska která zamezuje přístupu tepla od výbojky
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
zdarec a máme tu zase stejně problem......kořeny pomalu dostávají barvu jako u předešlích řízku.......teplota vody je 19 stupnu, teplota ve skříni je 25-28 stupnu, hnojím AH, muže to mít nějakou spojitost s hnojivem???????vzduchování v bubleru se mi zdáí taky dobrý tak v čem je sakra problém??????
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
to grosancho: čistý AH, nevim jestli je muj problem spojený s hnojkama ale dal sem na 25 litru novýho roztoku 12 ml grow složky.....a kytky se najednou začali stresovat, kořínky začínaj bejt nahnědlý, tak sem hned vyměnil roztok uplně čistej s ph 5.7.....
jakými jinými faktory by se mohli poškodit kořeny?
ho ono když sou korinky moc ponoreny a malo ovzdušneny ...nemaji tu spravnou teplotu a popripade nedodrženi pravidla hnojit mene než více.... ti udela takovoudle blbost .
ideal voda teplota 20°C - i v noci
u jacka by som dal ešte menej tak 5.5pH ale AH dosti zle ovlivnují pH ... co davaš jak pH - ? co používaš ?
korinky maji byt pjekne bile jako tidle
no je mi jasný jak mají být kořínky bílí, ale předtím mi nebylo jasný jakotože tak bílí nejsouph meřím, a vubec mi ah ph neovlivňuje.....ph minus?od AH jejích výrobek, nevim jak se to menuje, ale je to kyselina dusičná
jinak už mám asi vyřešený problem se záhadným umrtím všech rostlinek který sem už prostřídal
podle mích předpokladu a taky jiných tady je to s nejvyžší pravděpodobností EC.........objednal sem si ho z growshopu a čekám až přide, uvidíme......
no a jinak asi měním řezy....ještě uvidím, zatial
kytky sou přesazený ve hlině zatim 6 den a lehce chytly barvu zeleně......takže hydro nepojedu.....
furt nechápu co mi v tom hydru dělalo bordel
EC___________ne
PH___________ne
přehnojení ____ne
vlhkost_______ne
......nechápu