Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ingredience: 800 g vepřového masa(jde použít i krkovice), sůl, pepř, majoránka,konopné listí, hořčice, 100 g prorostlé uzené slaniny(já použil uzenou cikánskou rolku), olej, 2 vejce, grilovací koření, konopné máslo, konopné mléko, housky, párek, okurka, kapie....
Postup přípravy: Maso rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a necháme uležet (než uděláme mléko a máslo,času dost).Takže se vrhneme na výrobu konopného mléka a másla (nebudu to zde zbytečně opakovat...) Rozkrájíme si housky na kostičky přidáme česnek, pepř, sůl, pokrájenou slaninu(salám), majoránku, v misce vedle si promícháme vejce s mlékem,jemně osolíme a zalíváme směs housky a ostatniho koření!!pozor nepřelijte!!tak vytvoříme nádívku.Nádívku rozprostřeme na maso, přidáme plátek slaniny, okurku, kapii, párek a vše co přijde k chuti.(Každý podle svého gusta) Roládu stočíme, převážeme nití a na oleji opečeme ze všech stran. Potom podlejeme horkým vývarem, přikryjeme a pečeme asi 50 minut v troubě. Grilovací koření rozmícháme v trošce oleje, potřeme ním roládu a dopečeme bez přikrytí. Roládu necháme vychladnout, krájíme na plátky a podáváme s bramborem výborná je kombinace Kočičák-Roláda-Budvárek.
Pokud chceme roládu teplou, tak ji nakrájíme a potom plátky ohřejeme v troubě nebo mikrovlné troubě. Studená roláda se krájí mnohem lépe.
Tak dobrou chuť Přátelé...
Nádivka
Rozkrájíme si housky na kostičky přidáme česnek, pepř, sůl, pokrájenou slaninu(salám), majoránku, v misce vedle si promícháme vejce s mlékem,jemně osolíme a zalíváme směs housky a ostatniho koření!!pozor nepřelijte!!tak vytvoříme nádívku.
Stočíme
Roládu stočíme, převážeme nití(já použil jehly na grilování) a na oleji opečeme ze všech stran. Potom podlejeme horkým vývarem, přikryjeme a pečeme asi 50 minut v troubě. Grilovací koření rozmícháme v trošce oleje, potřeme ním roládu a dopečeme bez přikrytí.
Pečení je radost
Potom podlejeme horkým vývarem, přikryjeme a pečeme asi 50 minut v troubě. Grilovací koření rozmícháme v trošce oleje, potřeme ním roládu a dopečeme bez přikrytí. Roládu necháme vychladnout, krájíme na plátky a podáváme s bramborem výborná je kombinace Kočičák-Roláda-Budvárek.
Pokud chceme roládu teplou, tak ji nakrájíme a potom plátky ohřejeme v troubě nebo mikrovlné troubě. Studená roláda se krájí mnohem lépe.
Tak dobrou chuť Přátelé...
hmm šalvěj je výborná když si stříhneš lísteček do brčka tak vřele doporučuji u mě to umocňuje pocit štěstí...(co jsem četl tak lidi mají spíš jiné zkušenosti) ale houby bych do toho nemíchal.
Ale kapr na modro mě zujal takové výborné jídlo a těch možností,... jak si tento gurmánský zážitek prožít na plno(přítelkině už vytváří speciální křen) a já se postarám o výborné brambůrky (štouchané, vařené, nebo domácí chléb)++úprava kapříka vše pečlivě nafotíme aby jste i vy mohly ochutnat... alespoň okem
Původní příspěvek od Budwais Co si dáme dáll.... )
Kámoš uměl luxusní svíčkovou , stači tam dát olej ??? Když sem to žral tak to vůbec nebylo poznat ale ten nářez ,moc na to vzpomínam , poraď jak to dostat do svíce , díky ať se daří Hlava