Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a ted abych to trochu popsal.
Skrin je 120 cm vysoka a podstava ma 30*50cm
Cela je oblozena odrazovou folii.
V matkarne jeste chybeji 2 zarivky ktery tam teprve dam.
Vsechnu cirkulaci vzduchu ridim 4 vetrakama, pripojenyma na regulovatelny trafo.
Predela jsem to protoze posledni sklizen byly dva samci a to uz nechci opakovat tak ty kyti narizkuju.
Na ukazku parek samecku.
Ten mensi je SuperSkunk a ten druhej Shiva Shanti II.
Nedalo se to hulit tak jsem s toho vseho udelal mliko.
Malem jsem se z toho posral. Brut jak svin.
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
Kazdopadne mam z tech samcu v mrazaku kupu pylu, takze to prece jen k necemu bylo
No takhle se ted pripravuju na outdoor tydle plata mam 4 a na nich 36 modelu co jsem za celej rok nazbiral uz se tesim az je dam ven zatim jsou za oknem v korenackach
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
Super skříň, to máš jenom na matky a na řízky nebo v tom budeš pěstovat i na sklizeň, na tu to je asi malý co? Jo a ta odrazová folie, co to je zač, každopádně to vypadá a je to určitě i lepší než alobal.
2dandy
ta odrazova folie je z hydroponieplus.cz cetl jsem nekde neco ve smyslu ze tadleta zazracna folie odrazi az 94 procent svetla a alobal neco kolem 70
[Edited by La Grand on 20-04-2002 at 11:47 AM]
La Grand
2ganja
jo to mliko bylo mazec udelali jsme to ze vseho a bylo toho 2 deci no a pak uz jsme jen behali po lese se vzduchovkama a strileli veverky
mimochodem bylo 11 vecer a tma jak v prdeli che
La Grand