Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A mam v ni 150ku sodik.A koukal jsem,ze tu ma vetsina lidi i mensi skrine,a maji v tom 250ku sodik.To jsem udelal asi blbost,ze jsem si koupil jenom 150ku,zejo?Ta 250ka by byla lepsi.A co tam mam dat za sklo,aby mi vydrzelo a neprasklo.Potrebuju ho dat asi 8 cm od vybojky.Misto na roztahovani by melo.Tak dejte nekdo vedet.
No jestli bys zkousnul větší účet za elektřinu, tak si tam 250w moch dát. Teď už ale nebreč. Vyskoušíš si to na 150 a pak to třeba rozšíříš...
Já mám sklo 2mm.
no to jsem tam mohl dat tu 250ku,ale to je jedno,pod tou 150kou to roste jako z vody,jak to musi rust pod treba 600W.To uz musi byt narez . Jo Mufe ty s... toho Skunk #1 mi vyklicily jenom 3,ale to je stejne v poho.Ja mam pod tou 150kou sklo,a od nej asi 5 cm je asi 29-30°C.Tak to dam tech 10 cm od skla,a bude to robry.Tak se mej Mufe.