Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Hu-Ya: más pravdu Nlite sou dost ubohý..... vím to.... ale jelikoz nepestuju kvuli výnosům tak mi to stací.....
hele tohle je dost ubohej threed..... nejdrív hledej a pak se ptej... tohle je akorát na to aby ti admin udelil njáky body.... trochuu premýslej Red je na kvet Blue je na rust na co asi bude purple? mozná to pochopís takhle vem si modrou temperku a cervenou temperku a jaká barvička ti vznikne ? koukni se do galerie nebo do vyhledávání napis 125 w purple.... nebo 125w red nebo 125w blue..... a podle toho sám usud jaká ti bude vyhovovat nejvíc..... a pokud nechces sodík tak mi je jasný ze ti nezálezí na výnosu takze bude ideální ta purple..... ale jinak prostuduj FAQ a základní pestitelske informace..... sleduj threed z Mikropestování aby si byl chytřejsí....
tak diky moc, koukal sem, cetl sem , premyslel sem ale asi koupim tu purple ale treba hodne lidi mi reklo ze si mam koupit red tak proto sem se na tohle ptal. Sem rad ze ste mi to vysvetlili, asi uz sem chytrejsi
pod red te reste normalne, jestli chces jednu na rust i kvet, tak si rozhodne kup red, jedu pod red a v klidu.. pod purple to sice poroste jak dive ale nevykvete Ti to pod ni.. (nejak slusne teda)
zkus se mrknou taky k Pyrostudiosovi, ten pěstil pod fialkou a pochvaloval si to.... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29073
já jsem tedy jel taky pod Red spektrem i růst a roste to docela v poho, akorát se mi zdá, že se to dost vytahuje do vejšky, ale příště už pojedu růst pod Nlite 125 W Blue
hele to mi nerikej ze za 3 mesice 2000 .- to je podle mne moc kolik muze zrat 125w Nlite red ? asi nikde sem se to nedocetl a nejsem zrovna zbehlej v matice a elektru