Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ähoj mam mensi problemek. Kyti mi v poradku rostly pod 250w . ZAdne problemky. A ted sem nad ne dal 400w a najednou se mi na par listech udelali bile fleky. Podle toho radce problemu to nejsou zadny breberky ani nic. Tak me napadlo jesli to nemuze byt spalene od toho slunka. Mam to na plochu 60X70 cm tak jesli neni to 4kilo moc. A co s tim delat. Dat lamparos vejs??
jop to je prave muj problemek. Fotak budu mit az v patek. ale usuzuji ze tam je moc svetla pac sme zmenil jen osvetleni a predtim jak rikam problemy proste zadne nebyly. Tak jsem dal lampu asik 30cm nad kyti tak uvidim co tro udela mno
JOu plisen to neni je to proste flek v listu. Vecer dodam fotky ted jit fotit nemuzu. Jou mel jsem tam 250w a vymenil ji na kvet za 400w. Ted mam lampu asi 35cm nad kytickama a je to cajk...jen se mlinko vic tahnou ale s tim nic neudelam...a popravde mi to ani nevadi..
ty máš ty kytky v hlíně?
... když jsem přehnojil (nebo spíš zasolil) půdu, tak mi vyskákaly malé bílé fleky hlavně na spodních listech.
A spálenou kyti s flekem uvnitř listu, o tom jsem neslyšel.
Na kterých listech ti ty flíčky vůbec vyskákali??
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...