Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak uz bych mel komplet nejradsi doma ale porad si nejsem jistej...chci si koupit komplet osram 400W pro rust i kvet s preradnikem...atd... ale mam skrin tak na 4 kytky a nechci platit litr mesicne za el.(nejak tak mi to vychazi...to uz se skoro vyplati to kupovat)....
muze mi teda nejaka dobra duse vyresi problem? treba by stacila 150W ja nwm!! ale jaka??? nikde nemaj vyber!! navic slabsi agro nez 400 neexistuje....aspon myslim....mozna by stacila obyc 150W sodikovka za 300k ...tak co borci,poradte pls....
Původní příspěvek od mischief hele... víš co bude stačit? http://www.akva-exo.cz/detail/terar...vky/hagen/2189/ kup tam třeba 3. .a máš to. .možná by stačili i 1... máš tam hodně UVB záření což je pro kytičku hooodně dobrý. .a máš to...
k ničemu .... naprosto bez červenýho spectra, modrýho tam taky neni moc. Zelenýho je tam docela dost, jenže to nevyužiješ. Cena je příšerná. Navíc málo lumenů.
Členové server Grower.cz - Kdy už konečně přestanete pěstovat pod nevyužitelnejma spořivkama a jinejma blbostma !!! ???
Na pěstování je určena Sodíková výbojka a Enviro- či Nurture- Lite ...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
k ničemu .... naprosto bez červenýho spectra, modrýho tam taky neni moc. Zelenýho je tam docela dost, jenže to nevyužiješ. Cena je příšerná. Navíc málo lumenů.
Členové server Grower.cz - Kdy už konečně přestanete pěstovat pod nevyužitelnejma spořivkama a jinejma blbostma !!! ???
Na pěstování je určena Sodíková výbojka a Enviro- či Nurture- Lite ...
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Já si myslím že Philips HPS SON-T plus je vhodná pro obě fáze a dělá se ve watážích od 70 do 600W.
Jel jsem grow s SON-T plus 100W a úplně v poho. Stejně si myslím, že se ani nemusí používat spešl sodíkovky co doporučujou na obě fáze. Max ti to pod jinou bude růst o týden dýl nebo stejně.
Jinak když nevíme tvůj rozměr skříně tak nemůžem doporučit watáž lampy.