Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuss, v outdoore som si nechal celu rastlinu na semena. Nebolo to zamerne ale mam jednu genetiku a hermous mi ojel kytku od vedle. Len neviem kedy je ten vhodny cas rastlinu sklidit a semena vybrat???
Čau, já sem minulej rok sklízel taky semena.. Časem se sami rozloupnou některý ty schránky a uvidíš kousek semínka - tmavýho a žíhanýho Ale nějaký byli třeba malý a zelený.. Skus třeba jedno zkusit vyndat. Zatim
Jakmile se samo vyloupne je už zralý. Mělo by bejt pěkně tmavý, šedivo-hnědý, žíhaný, velký a kulatý. když to jsou takový ty malinkatý zelený semínka, tak z těch nic nebude. takže vyber prostě ty co už jsou pěkný velký a tmavý. 8-)
Gimmi di Ganja cookie and the herbal tea, sensimila is irie. I don´t care whata government say, sensimila is O.K.
Taky ses ptal kdy vybrat semena, mě se jich podaří nejvíc vybrat, když už mám suchej uskladněnej materiál a jak se v tom hrabeš, tak se většinou zbaví schránky a můžeš je pěkně vybrat, myslím že je to tak lepší než to vybírat na kytce.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-