Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauky tak tafy je to co ted roste jsou to teda tak tyden stare fotky ale postupne sem dodam nove.zacatek byl krutej ale postupne jsem se z toho vyhrabal ale samozrejme mam porad co vylepsovat,,kdo ne?,,je to skrin 73/80/167,250w sodikovka a dva vetraky.velky kamen urazu byla vlhkost a porad se pracuje na reseni jelikoz neni dostatek fin. jelikoz jsem drive pestil pod 400 tak se mi ta dvepadina moc nezda ale snad to bude stacit,co myslite????je to muj treti pokus indoor tak snad se podari....
cauky tak tady jsou dalsi fotky uz po ostrihani rizecku pro kamose.rizkoval jsem poprve tak doufam ze se mu vsechny chytnou to bych byl rad....porad mam malou vlhkost max 45%kdyz svitim a 75%kdyz je tma. to je zrejme malo ze????na zvlhcovac vzduchu bohuzel ted nemam,takze to budu tunit az po tyhle sklizni..
jsou to dva ruzny modely to hustsi je rizek a mela by to byt udajne blouberry a druha kyti je ze seminka a to jsem vytahl nekde z palicky tak uvidim co ta udela.pouzil jsem pytlikovou metodu tak vim ze je to samice z toho jsou prevazne delany ty rizky
máš to moc hezké...řízečky rostou akorát jsem kokos a jako vždy jsem něco posral...ty díry v RW kostičkách(těch malých)nebyly skrze takže nevim zda prorostou mam je tam týden a zatím jsou krááááásně zelené
zdravim mam maly problemek ta vetsi kyti je ze seminka a delal jsem z ni rizky.a ted k tomu problemu.zniceho nic mse mi na ni zacali delat palicky a to porad jedu18/6 a hnojim plagronem-start up.poradte prosim co s tim jestli ji mam nasadit druhe hnojivo a rizek nechat porad rust jsem z toho volaky zmateny
nebo třeba to má nějaký gen. informace z low ridera... už jsem o tom kdesi četl že hybridní forma se dokáže hybridní formou z pylu přenést na jinnou odrůdu. nebo jak tvrdí kolega špatně spínané světlo... nebo stres třeba otevírání skříně a různé jinné faktory... ale přikláněl bych se k tomu stresu...
cauky dekuju za rady spinac jsem prekontroloval a je ready ale mozna to bude ten stres,nemuzu si pomoct a chodim se na ne divat.jeste by me zajimalo jestli znovu navaze na prvni fazy nhebo ji mam nasadit alga-bloom a jestli ona pojede kvet i kdyz je to 18/6?????????