Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po prve v mem zivote pojedu z original semen,tak sem zvedavej co to udela ,velmi se tesim a budu tady dokumentovat kazdej krok,takze uvitam akykoliv prispevek
pojedem hlinu ako tradicne,pudu semeno a mam origos hnojky,vsechno bude nafoceny,takze trpjelivost:-))
planuju max 20 dni na rustu a pak kvet. zastrih nad 4tym patrem a to je tak vcelku vsechno co vim ted napsat:-))
nazdar lidicky,vschno ohladne pestirne bude dokumentovano pozdejc,protoze sam nevim,jak to este bude,sice vsechno uz mam pripraveny.
ohledne zastipavani-semeno ma vzdy klasickou stavbu vetveni a tak je dobry rust do vysky pozastavit zastrihem a podporit tak rust bocnych vetvi-vzdy to tak delam.
nevim cim to je,ale uz se mi to stalo podruhy.proste pukly semena na vate jedou tak 4 mm a potom sa zastavy a uz ani mm a kdyz to tak je tyden,tak to zacne zapachat a hnit. tyhle semena jsou jenom polozeny na mokry vate a jsou ve tme,premyslim,ci to neni tym,ze kdyz sem ty z dlohyma korenama vytahoval,co me trvalo cca 15 minut,neuskodilo svetlo. fakt by som se chcel tyhle chyby priste vyvarovat,ma s tym nekdo skusenost?
takze 10 dni to bylo jenom pod 100w zarofkou,takze to vubec nejelo ale ted je to uz jako ma - pod 600w son t pia plus 5 dnu a jede to ok,dnes dostali phytacky postrik 1ml/l ph cca 6,hlina byla namichana 2:1 s perlitem a na spodku samo ze keramzit.hlina ma ph 5-7
tak takle to jede-skoda tych 10 dnu co to fakt jen stalo a nejelo(pod 100w s vodou cca 8 ph )
ventilace (TD 160/100) jede cez pachac,je to v maly mistnosti ,kde privod vzduchu je pasivni cez diru o prumeru cca 10 cm
stinitko je mnou vyrobeny,kus plechu nastrikani bilou ,ktera je odolna vyssim teplotam.
lampa je son t pia plus 600w od philipsu
zatim jenom hnojka 1-2ml na litr a phytak max 2 ml / l a to 2x do tydna.
dnes upravena voda na ph 7,5-8 ,tak doufam,ze samic bude zas kolem 90% i vic :-))
no jo,zloutnuti se dostavi,ale chci co nejvic samic a tahle metoda se mi uz 3x osvecila,takze jsem zvjedavej jak to bude ted,kdyz ph neni 8 ale jenom 7,5
takhle to vypadalo vcera
zatim jenom 2ml alga wuchs i phytacky postrik kazdy 2-3 dny