Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se letos rozhodl zainvestovat a koupit neco labuznickeho k topeni.. No koupil jsem fermisemena Power Pure a Ruderalis Skunk a nejaky rezy Ip200. Ruderalis a Pure vypadaj dobre a ip uz nejsou.. Priroda asi lituje moje plice tak si je vzala! poslala na ne bandu čura.kejch kraliku a ty to mrdky vsechno porajsovaly.....Tak proc vam to tady vsechno cpu! No chci se pochlubit a zaroven bych rad uvital nejakou tu karmičku..
zdar. dekuju za karmu a prichazim s nabidkou řezů.. Mam dva kusy power pure ( fotky zitra) a tak za deset dni asi 15 kusu ruderalisu... Tak kdyby mel nekdo zajem muze se ozvat pm...
Slepice byly v klidu akorat drobek zahrabavali spodni vetve ale nejvetsi muj nepřitel byl skoro slepej deda kterej mi tu kytku nekolikrat prejel koleckem..
Proto je tak dobre rozvetvena...