Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to já svému místu dost věřím a kdyby něco tak mám zahradu.tam jsou 3,ale trochu si nedaly včerejší průtrž mračen,tak nevím nevím..ale jo,holky jsou silné,to zvládnou v pohodě.
v dobu kdy mi někdo ukradl 4 asi tak 30 cm dlouhé větve z těchto 2 kytek v pytli jsem ještě ani nepoznal co to bude, naštěstí samec byl jen jeden a zbylou zaštípanou kytku jsem přestěhoval na bezpečné místo. Větve utrženy ještě v době růstu takže to pustilo hezky bokem a dorostlo tak o 10 cm takže mi to tak netrápí.
Bohuzel viz muj podpis...
Minuly rok jsem prisel o svoji nejlepsi kyticku papayi ve skleniku a ted si rikali ze to bude kvalitka a vzali i 5cm rostliny.. takze bezepecno nemam Musim vymyslet nove misto..snad mi to nevycorkujou z domova..
Tak mě zatím obrala jenom zvěř - srnky, čuníci a nevím co ještě si udělali pěšinku přímo přes políčko (kdyby to tak bylo o metr vedle) a zbyla tam jenom jedna přeživší ze čtyř. Druhé pole je zatím beze ztrát a kytkám, co mám ve skleníku, se zatím kvést moc nechce... Zatím jsem nic nesklízel.
Sečteno a podtrženo zvěř nade mnou zatím vede 3:0 (ale já ji na podzim ukážu).
zdarec, corek se ted moc nebojim...mam zasazeno v kukurici dost hluboko v poli...tam ani corky nechodej...ale kvuli sklizni kukurice budu muset presadit deset kytek cca 1,5 m presadit mimo aby mohli pekne v klidu dozrat... kytky budu presazovat do aleji v polich kde uz je zasazeno na rok pristi... pro corku to bude z ruky a zemedelec uz tam taky nepachne. jestli to vyjde anketu podporim...vse je doma...
Tenhle thrid nejni rozhodne rozjetej moc brzo, me ukradli pred 3! tejdnama 8 kytek. Samozdrejme zadny palice jeste, ale kytky meli kolem dvou metru a na kazdy sem cekal tak 200-300g ganji. 3 kytky zlomeny a utrzeny, dalsich 5 REJCEM VYRYTY ZE ZEME, autem odvezeny pryc na jiny misto, ale pravdepodobnost preziti <30procent. Peace ale ne corkam !!!!!!!
já mám zatím všechno doma ale dneska sem byl u kámoše a během toho co byl na dovolené mu soused orval všechny kytky....zůstali mu tam jen ulámaný pahýly trčící z květináčů...bydlí ve třetím patře takže jedinej kdo to mohl být jen ten co má balkón vedle...
MEDwjet to nemusi bejt pravda Kazdej Le parkourista zvladne vylezt do takovehle vysky po kabelu od hromosvodu to jde v klidu...takez sousedovi bych to nedaval za vinu dokad ho neuvidite jak huli