Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kubiiiiik - roztahnout tezko. ty palice jsou stresne huste, a proto se v nich taky drzi tolik vlhkosti. Kazdy den odtrhavam nekolik nacatych sisek potrebovala by jeste aspon mesic, ale obavam se, ze to by mne z ni uz moc nezbylo
Zdarec, mám out AF pred sklízní a neviem či sa mi na vrchole objavila pleseň alebo mi jednoducho prezrel - čo by bol asi ten lepší prípad aj keď celkovo rastlina ešte nieje dozretá na kosu . Som zvedavý na váš názor. Počasie teraz bolo zamračené, pršalo tu každý deň no mám vybudovaný prístrešok takže na paličky nešla ani kvapka. A nedajte sa zmiasť tým bielym (vypadá to ako biela pleseň) na poslednej foto dosť dlho tam prebýval pavúk -- mal obrovskú pavučinu na vrchole/pomáhal my z hmyzom.. no za takýchto okolností som ho donútil presťahovať sa inde takže dúfam našiel ďalší taký pekný príbytok ..
Zalezi ci si odporca chemie alebo nie. Siva plesen je jedna s tych naj....horsich. Ak sa nebranis chemii zabehni do zahradkarstva a pytaj si nieco na sivu plesen. Daju ti postrek a kedze je to este mesiac mozno aj viac do zberu malo by to byt v pohode. Ak neuznavas chemiu tak len kontrolovat a trhat co je poskodene. A mozes skusit nejake prirodne mykostatika. to vsetko najdes v hladani.
Čau, taky se mi už objevila plíseň a do sklizně daleko. Jedna kytka má docela dost... Máte někdo zkušenost s přípravkem Rot stop? Je to drahý, ale prej jsou to bakterie, který tu plíseň požíraj a dá se to použít i v den sklizně.