Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Vybavení growroomu 4,5 x 2m??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Vybavení?? Příspěvek č. 1

Zdraví všechny co něco vědí
potřebuji poradit s vybavením pěstební místnosti o rozměrech 4,5x2.
muj nazor: 6x velké stínítko+600w plantastar,nebo 5xaudius wing?
dale na zdi diamantovou folji +ventilátor ulita 1400m3.+pacháč, potrubí
isoflex.
prosim poradte lapší variantu-kladu duraz na minimum hluku a pachu!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 03-08-2007 v 22:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mladejzahradnik
Stálý Člen

Karma uživatele mladejzahradnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hee takova decentni pestirnicka mas asi hodne kamaradu, co? v takovyhle pestirne asi nebudes pestovat jenom pro sebe, co?

Old Post 25-08-2007 v 21:40 PM
mladejzahradnik je offline   Profil uživatele mladejzahradnik   Find more posts by mladejzahradnik   Foto galerie člena mladejzahradnik   Click here to Send mladejzahradnik a Private Message   Add mladejzahradnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

o kamarady neni nouze tak co ty na to maš k tomu nejakou pripominku
klidne mi to nandej zatim skoušim tenhle prostor a chci zjistit jak to pujde.

Naposledy upravil 26-09-2008 v 21:45 PM

Old Post 25-08-2007 v 22:44 PM
lahamila
Stálý Člen

Karma uživatele lahamila - 93% PěstitelskáKarma uživatele lahamila - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

se mrkni na videa v mem podpisu, jsou tam navody na tvorbu i vetsich roomu... o vzduchovani je to komplexneji a nekde jsem tam videl i reseni pachace

Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není

VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování

Old Post 25-08-2007 v 23:32 PM
lahamila je offline   Profil uživatele lahamila   Find more posts by lahamila   Foto galerie člena lahamila   Click here to Send lahamila a Private Message   Add lahamila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mladejzahradnik
Stálý Člen

Karma uživatele mladejzahradnik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

V pohode, proc ne vid... das sem pak fotky? Sem na to docela zvedavej, u nikoho sem tady takhle velkej room jeste nevidel A jakej system pojedes?

Naposledy upravil mladejzahradnik 01-09-2007 v 09:09 AM

Old Post 26-08-2007 v 11:38 AM
mladejzahradnik je offline   Profil uživatele mladejzahradnik   Find more posts by mladejzahradnik   Foto galerie člena mladejzahradnik   Click here to Send mladejzahradnik a Private Message   Add mladejzahradnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

podle mne by stacily 2x1kW na takov rum. Nejake foto by neuskodilo, bude to chtit poradny odtah kazdopadne nejlip v kombinaci s CT.

edit : poradil bych vic, ale k par vetam toho clovek moc nevymysli

Old Post 26-08-2007 v 13:21 PM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

Room vypadá good, určitě bych dal větší ulitu a pacháč - tak 2000-2500m3, ale i takhle to pofachá asi fajnově.

Old Post 27-08-2007 v 23:05 PM
Mičurin 666
Stálý Člen

Karma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Máte pravdu, že tohle se asi nedá pokládat za domácí pěstírnu pro vlastní účely, ale spíš než to mě zaujalo při pohledu na fotkách že grower, který (jak sám říká) "chce zjistit jak to půjde" má velký budget na svůj první pokus.

Odhaduju to podle fotek tak na 90-100tis
- A-wingy 23030,-
- Plantastar 600w 10430,- (dá se jistě sehnat i výrazně levněji)
- folie cca 6000,-
- elektrika odhad 25000,-
- ventilace odhad 15tis,-
- květníky, substrát, hnojiva - cca 10000,-

Myslím, že moc dobře víš jak ti to pujde ;-)
Good luck.

From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta

Mičurinský 2nd indoor

Old Post 28-08-2007 v 01:29 AM
Mičurin 666 je offline   Profil uživatele Mičurin 666   Find more posts by Mičurin 666   Foto galerie člena Mičurin 666   Click here to Send Mičurin 666 a Private Message   Add Mičurin 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Ja by som k tej miestnosti pripocital aj matkarnu, lebo zhanat rezy po celom meste, alebo po celom state by bolo dost zlozite vzhladom na tu plochu.

400W

Old Post 28-08-2007 v 06:34 AM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

jj, s matkárnou je to určitě dobrej nápad.. a spíš než tolik světel bych si pořídil pojezd - buď skutil třeba z vláčku, nebo yslim, že i ten kupovanje - drahej jak pes- by se dost brzo vyplatil

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 28-08-2007 v 20:59 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

místo toho aby si byl rád že tady máš diskuzi o tvej mrtě pěstírně(radši bych se stím moc nechlubil,páč to už není pro vlastní potřebu ale težkej prodej) tak lidi uzemňuješ

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 30-08-2007 v 13:30 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bush-style
Stálý Člen

Karma uživatele Bush-style - 85% PěstitelskáKarma uživatele Bush-style - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

autor treadu se ne a ne ukázat. Že by ho tohle všechno nudilo???

Old Post 18-09-2007 v 09:44 AM
Bush-style je offline   Profil uživatele Bush-style   Find more posts by Bush-style   Foto galerie člena Bush-style   Click here to Send Bush-style a Private Message   Add Bush-style to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trippity
Nový Člen

Karma uživatele trippity - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

na první grow se mi to zdá hrozně přehnaný a silně pochbuju že na to budou finance

Old Post 08-02-2008 v 23:31 PM
trippity je offline   Profil uživatele trippity   Find more posts by trippity   Foto galerie člena trippity   Click here to Send trippity a Private Message   Add trippity to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

Tak se zase po čase ozívám vše je inovovane proběhlo pár zmnen:
ventylace je 2400 m3. osvit a wingy teplota den/noc 28/19,5 vlhkost regulovaná mezi 80-35%.

Old Post 07-06-2008 v 20:29 PM
The Chemical
Stálý Člen

Karma uživatele The Chemical - 46% PěstitelskáKarma uživatele The Chemical - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Nechceš se rozepsat o setupu trochu víc? Popř. nějaký fotky?

Old Post 08-06-2008 v 07:15 AM
The Chemical je offline   Profil uživatele The Chemical   Find more posts by The Chemical   Foto galerie člena The Chemical   Click here to Send The Chemical a Private Message   Add The Chemical to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

žádný zbytečný rozebírání
Ph,Ec,Vlhkost,Teplota to stačí
hoď fotky rad bych to viděl jak to roste

Old Post 08-06-2008 v 08:57 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás