Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim steve, to by chtelo vetci kvetinace, nebo udelat rovnou jamy tak 40-60 l zeme ideal, podla meho nazoru. A pak staci zalit treba tak raz za 10-14 dnu 5 l/ 1 kytka a bude to ok. Tak to delam i ja a neztazujem sa. Inac pekne kytky. Daj do vatsich kvetinacov urcite.
P.S. K+
Původní příspěvek od radvancan Zdravim steve, to by chtelo vetci kvetinace, nebo udelat rovnou jamy tak 40-60 l zeme ideal, podla meho nazoru. A pak staci zalit treba tak raz za 10-14 dnu 5 l/ 1 kytka a bude to ok. Tak to delam i ja a neztazujem sa. Inac pekne kytky. Daj do vatsich kvetinacov urcite.
P.S. K+
zdareck
Původně jsem měl představu větších květináčů, ale nakonec sem to nechal tak, jak to je. A zase nepotřebuji mít 2-3 metrové kytky. Mám z nich radost. Stačí mi takové, jaké jsou
Původní příspěvek od steve Jinak je to stale hnojeno Plagronem Bloom. Kdy myslite, ze je nejvhodnejsi doba zacit s hnojenim na kvet?
až začnou kvést
no a ty květináčky- to je dobrá mučírna. se tam kořeny den co den vařej a dusej...mnooo-fujho,nechtěl bych nejde jenom o to, že ti to tolik nenaroste--- ale ani ti to tolik nenakvete
no a ty květináčky- to je dobrá mučírna. se tam kořeny den co den vařej a dusej...mnooo-fujho,nechtěl bych nejde jenom o to, že ti to tolik nenaroste--- ale ani ti to tolik nenakvete
hmm super...tak to bude stejne, jak minuli rok...neva... stejne z toho neco mit budu...
Původní příspěvek od levap20
No jasně a až to začne kvést, tak to budeš hnojit Plagronem AlgaGrow?
Asi ses spletl, ale jak píše Tayem de Tox "až začnou kvést, začni s AlgaBloom".
jo jasne..tak nejsem neomylny...heh, bloom hezky cekaaa...