Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarvim, mam cirka měsíc starý rostlinky, který sem vrazil do extra přestárlýho hnoje (rostou supr), ale z ničeho nic mi začali zasychat konečky lístků. je fakt, že nějaký svilušky tam sou, ale nic hroznýho. Nevíte někdo kde je problém? Díky
Ahoj,tohle tema patří spíš sem http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=35,taky bez fotky ti malokdo poradí.Pokud ti to dělají jen konečky,tak to máš nejspíš lehce přepaleny(asi od toho přestarlyho hnoje,nebo jinou hnojkou)...
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Ja je tam mam taky a taky je neresiim-ze zacatku jich tam bylo dost,ale postupem casu je jich ta min a min!Sice sem si koupil omite,ale nevim kolik kapek mam naredit a nechci tu kytku uplne znicit!Nevite nekdo,kolik kapek je 1ml?Myslim normalni kapky,jak se kapou treba do oci nebo do usi.
Původní příspěvek od Zenga Ja je tam mam taky a taky je neresiim-ze zacatku jich tam bylo dost,ale postupem casu je jich ta min a min!Sice sem si koupil omite,ale nevim kolik kapek mam naredit a nechci tu kytku uplne znicit!Nevite nekdo,kolik kapek je 1ml?Myslim normalni kapky,jak se kapou treba do oci nebo do usi.
kdysi dávno v laborkách z chemie nám bylo řečeno, že 1ml= 2 kapky.
EDIT: petref mě vyprovokoval, abych to zkusil.. a má pravdu. teda né s tím víčkem (nebo mám ňáký jiný model, protože se mi tam vejde víc než jeden ml), ale s těma šesti kapkama§!! akorát teda netuším, co sme to tenkrát takhle kapkovali nooo- devět let je kurewski dloouhá doba
Díky chlapí, snad to bude tim dusíkem, ale kámoš to má v úplně stejný zemi a rostou mu dopohody. Ještě jednou je vokouknu a kdyžtak sem dám foto...to určitě víc osvětlí situaci...
kdysi dávno v laborkách z chemie nám bylo řečeno, že 1ml= 2 kapky.
EDIT: petref mě vyprovokoval, abych to zkusil.. a má pravdu. teda né s tím víčkem (nebo mám ňáký jiný model, protože se mi tam vejde víc než jeden ml), ale s těma šesti kapkama§!! akorát teda netuším, co sme to tenkrát takhle kapkovali nooo- devět let je kurewski dloouhá doba
Velikost kapky záleží na spoustě fyzikálních faktorů tekutiny, ale nejvíc na povrchovim napětí. POkud budeš kapkovat čistou vodu, tak by to měly bejt asi 3 kapky/ml, pokud tam přikápneš třeba jar, rázem seš na 6-7 kapkách/ml... Ale to je asi uplně OT, co?
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...