Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj mam na Vas taky dotaz
ake mate skusenosti so slovenskym green spirit v Bratislave?
Ja mam velmy zle skusenosti.Uz 2x som tam bola,nikdy nebolo otvorene.
Telefonne cislo uvedene na e-mailovej stranke NIKTO-NIKDY neberie.Tak som skusila napisat aj sms-ku,..no o5 ziadna odpoved.Tak neviem,..
Neviem ci je to preto,ze by nebol o tento druh tovaru na sk zaujem (o tom ale silne pochybujem) alebo je to len nezaujem majitelov.
Dalej chcem od Vas vediet,ci si myslite,ze by bol zaujem na sk o tento druh shopu, ktory by bol kazdy den otvoreny ???
tak slovaaci dajte mi nejake infa,a nazory na tuto temu
dakujem a nech raste
SOUL HAG,...VERU TAK
..som zenna nevymyslena,..ziadna hyena namyslena..
Jurasek mm,..som kukala
Ty co mali tu cest nahodou sa dopracovat k tomu,ze tam niekto bol,maju okey nazor,ako som citala,no viac tam nikto nieje ako je,tak neviem...podla mna je to cele na nic takyto shop
SOUL HAG,...VERU TAK
..som zenna nevymyslena,..ziadna hyena namyslena..
No neviem neviem ja ked som siel do Green Spiritu tak jedine co bolo je ze meskal cca 15 minut a to je nic ale je tam vynikajjucy chlapik ktory poradi a dobre sa snim da pokecat ... uz sa tesim na najblizsiu navstev (coskoro) kvoly nakupu hnojiv
na dverach ma cislo treba si ho napisat a pred tym nez tam idete mu zavolat a dohodnut sa na case...nie je to pre nich moc vyhodny biznis maju maly obrat naco by tam sedeli cely den...-HOVORIM Z VLASTNEJ SKUSENOSTI.bye
taak... ja som im po dlhodobom volani a pisani mailov napisal esemesku a po dlhsej dobe mi odpisali ze co si prajem ze nech sa nehnevam ale oni maju teraz letny rezim a uzivaju letne luce... tak som mu brnkol zdvihol a dohodol som sa ze mi posle hnojivo co potrebujem... sice nebol nadseny ze to nema kto poslat ale predsa vyhovel tak uz len cakam kedy dorazi. good luck