Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny pěstitele a pěstitelky. Asi 4 tejdnem jedu scrog pod 70w. První 2 tejdny jsem neměl větrání (teplota 28-30°C) a palice začali docela řídnout a místo aby rostly listy s 5-9 čepelemi, mi rostly tří, dvou i jedno! čepelnaté listy. Tka jsem tam dal 2 pc větráky a teplota ve skříni je podle výšky shruba na 25-27°C. Ale palice řídnou dál a listy to samý. Nevíte čim by to mohlo být? Díky moc za odpovědi.
Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .
No podle mě je to genetika (jaký je původ semínek orig. nebo nějaký "domácí"?). Já mám jednu kytku, která má taky hodně čídký palice (NLx??). Ostatní OK.
Nevim, nezdá se mi, že by to bylo modelem. Podle mýho testu to bude příliš malou vzdáleností od výbojky. U mě to bylo shruba 5-10 cm ("poškozené palice"). Vyřešil jsem trénovaním palic k pletivu a nasměrováním větráků na palice. Vypadá to, že budou OK.
Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .
Logicky vzato je to dost pravděpodobné, představ si že jseš kytka. Z bezprostřední vzdálensti na tabe praží lampa. Co uděláš? Zmenšíš plochu na kterou by teplo dopadalo tím že své lístky ztenčíš a tím budeš absorbovat míň světla a tepla.
Nevim, nevim. Znova opakuju, že palice co mam nejblíž lampě jsou největší a nejkompaktnější. A mrkni do galerie na mottovo zahrádku a uvidíš jak vypadaj paldy co jsou 20cm od 400W.