Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hladina ALFA
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Nápad Příspěvek č. 1

Jeslti se tu najde nějaký hodný člověk,který o tom něco ví,ať to sem prosím napíše....už jsem o tom něco slyšel,ale ty lidé mi prostě nechtěli říct postup jak se do hladiny ALFA dostat....jian předem děkuji

Měj te se hezky

Old Post 17-03-2002 v 16:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avitas
Stálý Člen

Karma uživatele Avitas - 10% Pěstitelská

Hladina Alfa Příspěvek č. 2

je stav mysli. Je to stav uvolnění, podobný rozpoložení, ve kterém se nacházíme v okamžiku před usnutím. Dostat se vědomě do této hladiny zase tak jednoduché není. Je to v podstatě forma meditace.

Podrobně ( a dobře ) se tímto zabývá Silvova metoda rozvoje mysli. Existují na to kursy, tam se to dá naučit asi nejrychleji.

Pokud ti někdo nechce říct, jak to dělá, není to ani tím, že by nechtěl. Ono je to trochu nesdělitelná věc.

Zkus si uvědomovat ten okamžik před usnutím a zkus to napodobit ve dne. Dobrým předpokladem je klid, zavřené oči a třeba odpočítávat od 10 k jedné s výdechem po každém čísle. Snažit se nechat mysl "plout" a hlavně se na nic nuceně nesoustředit.

Hlavně se nenech odradit že ti to nepůjde hned, já sám jsem se to učil hrozně dlouho.

A hlavně to netrénuj za volantem ! To jsem zkoušel taky a je to fakt hodně blbej nápad !

Old Post 18-03-2002 v 10:45 AM
Avitas je offline   Profil uživatele Avitas   Find more posts by Avitas   Foto galerie člena Avitas   Click here to Send Avitas a Private Message   Add Avitas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ano, zabývá se tím Silvova metoda kontroly mysli, nebo tak nějak se to jmenuje... je to přesně jak popisuje Avitas...
kromě sklidnění a soustředění na počítání značně, ne-li zrovna klíčově pomáhá, když oči, (ikdyž je máš zavřené) obrátíš vzhůru asi 20 stupňů.
příklad: když ležíš na zádech, nátahni před sebe ruku s roztáhnutým ukazováčkem a palcem (jako když měříš píď), palec by měl být v ose pohledu. Očima se podívej k ukazováku, to by mělo být asi těch avizovaných dvacet stupňů.
Jestli se tím chceš zabývat vážněji, radši si sežeň tu knížku..
jinak se to dělá tak, že počítáš od 100 do 1 dvákrát denně každý den v týdnu, další týden už jenom od 50, pak od 20, od 10... a pak už přicházíš k dalším technikám...

no zatím zdarec..

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 18-03-2002 v 11:16 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

Pohodička AudioVizuální Stimulace (AVS) Příspěvek č. 4

Zdar Claune,

krom technik kolegy výše nastíněných se taky do hladiny alfa (a nejen do ní) můžeš dostat pomocí audiovizuální stimulace mozku (možná ti něco říkají "psychowalkmany").

Něco se o tom řešilo v tématu https://grower.cz/forum/showthre...74&pagenumber=2 někde dole od mého příspěvku, já sem to rozebíral dost složitě a způsobem "udělej si sám". Dozvíš se tam dost, mimochodem jsou tam možná aj nějaký linky dál na net odkud se toho můžeš dozvědět ažaž.

Jinak já do taneční hudby a tak nevidím (a ani po tom moc netoužím), ale Deu tady ( https://grower.cz/forum/showthre...74&pagenumber=3 ) psal o seskupení System 7 ( http://www.a-wave.com/system7 )
, kde týpci míchají do hudby alfa vlny a tím pomáhají mozku se tak pozitivně naladit. Ale radši si to najdi, o tom ti moc napsat nemůžu.

Přeju příjemný experimentování. A ozvi se s novými objevy, který budou stát za to, až něco vygómeš.

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 18-03-2002 v 13:09 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Hustý věci o tom sem v životě neslyšel....

[Edited by ant on 16-04-2002 at 07:25 PM]

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 16-04-2002 v 18:19 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

To je vono !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslední dobou si dost všímám stavů před usnutim a stává se mi to normálně i průběhu dne když se trochu zamyslim(i nezkouřenej).Dřív se mi to vůbec nestávalo a tak sem přemejšlel co to je. Z hulení to neni protože sem teĎ docela dlouho nekouřil(ale tak za 3 dny budu sklízet).Je to pro mě fakt strašně zajímavý a takže kdybyste vo tom někdo věděl něco bližšího tak bych byl moc vděčnej.Taky si myslim že to dost záleží na člověku protože pro mě neni zas takovej problém se do toho dostat.Vždycky zalehnu do postele a je to.Kdybyste vo tom někdo věděl něco bližšího tak to sem prosim napište !!

P.S. - Na špeka nemám tak si aspoŇ pudu na chvíli zdřímnout!

Balkón 05‘ Balkón 06‘ Outdoor 06‘
Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Old Post 21-04-2002 v 17:14 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
._.
Stálý Člen

Karma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% PěstitelskáKarma uživatele ._. - 84% Pěstitelská

Palec nahoru silvova metoda Příspěvek č. 7

www.silvamethod.cz

Hej všem moooc doporučuju.Stojí to sice kotel peněz ale je to fakt mazec!Skuste to!

Old Post 05-05-2005 v 13:25 PM
._. je offline   Profil uživatele ._.   Find more posts by ._.   Foto galerie člena ._.   Click here to Send ._. a Private Message   Add ._. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

Chtěl bych se se zeptat na vaši zkušenost s psychowalkmany, osobně jsem jeden experiment absolvoval a nebylo to co jsem očekával. Asi nestačí jen jedna zkušenost. Bylo to zajímavý ale kupodivu mě dost bolela hlava. Opravdu.

Old Post 19-01-2006 v 21:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 9

heh, tak to umím, a ani jsem o tom nevěděl že se to nějak takhle jmenuje!

Old Post 19-01-2006 v 23:42 PM
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

claune stahni si brainwave generator. to mas to same jako jako psychowalkman...

p s y c h o 8 4

Old Post 19-01-2006 v 23:48 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

brainwave generator produdukuje jen zvuky, psychowalkman je kombinuje jeste s svetlem

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 20-01-2006 v 07:46 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

ja som dosť dávno robil autogenny tréning asi 2-3 denne , už ho nepraktikujem , ale bez problémov sa aj teraz uvolním, Silvu som prečital, nič extra mi nedal

Old Post 23-01-2006 v 01:01 AM
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Někde jsem četl, že nejlepší způsob jak se dostat do hladiny Alfa je ze začátku vsedě, ruce položit na kolena a odpočítávat od 10 do 1. A hlavně se člověk nesmí nechat zmást tím, že se cítí normálně, prptože často není tav Alfa poznat...je to obyčejný pocit.

Viva México!

Old Post 23-01-2006 v 16:52 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

ruky a nohy mám ťažké, potom teplo , dýcha sa mi , moje srdce bije pokojne a mohutne, príjemné teplo pri plexus solaris , mysel je jasná čistá...toto je všetko , trvá to asi 6 týždnov a stopro sa tam dostaneš , jednotlivé vety si človek može očíslovať a ked to už vie tak len napočíta do šesť a je tam, je to už skombinované aj s autosugesciou....
myslím , že pri Silvovo počítaš od 50 k 1 a postupne sa dostaneš , že počítaš od 10 do 1...mne to už bolo zbytočné...

Old Post 23-01-2006 v 17:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 15

Zjistil jsem, že to není nějak pro mě, tu trpělivost to dokázat prostě nesdílím

Old Post 23-01-2006 v 18:45 PM
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

taky něják nemám trpělivost.a hlavně sem (se zděšením ) zjistila,že je pro mě téměř nemožný získat aspoň chvilku absolutního klidu....furt někdo něco chce!

Old Post 23-01-2006 v 19:27 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás