Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Na kolik držet EC v bubblleru?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Cannabidiol
Stálý Člen

Karma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 1

Nevím nakolik mám držet EC v Bubbleru.

1) na start
2) růstová fáze
3) květová fáze

Mám hnojivo General hydroponics a u přiloženého létáku je napsané dávkování a také EC ale já névím jestli ho mám dělit třemi nebo ne.

Old Post 16-03-2002 v 19:15 PM
Cannabidiol je offline   Profil uživatele Cannabidiol   Find more posts by Cannabidiol   Foto galerie člena Cannabidiol   Click here to Send Cannabidiol a Private Message   Add Cannabidiol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabidiol
Stálý Člen

Karma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% Pěstitelská

Hydroponie prosím Příspěvek č. 2

Nenajde se někdo skušený kdo by mi poradil?

Old Post 17-03-2002 v 17:57 PM
Cannabidiol je offline   Profil uživatele Cannabidiol   Find more posts by Cannabidiol   Foto galerie člena Cannabidiol   Click here to Send Cannabidiol a Private Message   Add Cannabidiol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Davkovani del tremi. EC ne, protoze neni linearni. EC si zjistis tak, ze vysledny roztok (tretinovy) si zmer, a pak udrzuj stejny, at je hodnota jakakoli. Vic Ti tezko poradim.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 18-03-2002 v 10:56 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pipi
Nový Člen

Karma uživatele pipi - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

hele ja pouzivam troj slozku,ec ma bejt od 1,3:az pag koncis nejakejch 2,2mS...ja nevim cece ale ja na ec tag nejak seru,nea zacatku sem ho drzel tak jak je psano ale kytkam to nedelalo dobre...tag ted mem ec ve fin. fazi 1,3 a ma 'bejt' nejakejch 2,2...davam plnou davku,co ma bejt na 100l vic bych fakt uz nedaval,delal sem to predtim abych dosah toho ec a pag se mi prdelky zacaly kroutit...bejt tebou tag bych zkusiljim davat tag jakje psano popr kombinovat s boostrem nebo tak...podleme je lepsi min ec nez vic ale to je asi fakt hodne individualni...

Old Post 28-03-2002 v 11:43 AM
pipi je offline   Profil uživatele pipi   Find more posts by pipi   Foto galerie člena pipi   Click here to Send pipi a Private Message   Add pipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabidiol
Stálý Člen

ec v bubbleru Příspěvek č. 5

Prosimtě dávkuješ podle předepsaných dávek a nebo si jedeš svoji dávku všech 3 složek?
Já si předepsaný dávky (momentálně na růst) vydělim 3 a to tam pak naleju.Dám příklad dávka je 20ml GRO na 20litrů a já tam dám jen 6,5ml na 20litrů.(Dělim třemi z důvodu, že jsou kořeny v Bubbleru neustale v rostoku)
Ale EC po změření mám 1,15 a to je asi málo, co? Měl bych asi zvýšit dávku, třeba dělit jen dvěma?
Jak to děláš ty?

Old Post 29-03-2002 v 08:25 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-04-2004 - Koreny v bubbleru? - 8 odpovědí
16-04-2002 - Plíseň na kořenech v bubbleru - 1 odpovědí
19-02-2001 - Jak je to s EC u bubbleru - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás