Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweri,uz delsi dobu premyslim o tom,ze bych po skole objel do zeme obdarene legalizaci konopi a venoval se tam slechteni/pestovani nejdriv v nejake uz zabehle firme a pozdeji mozna i na vlastni triko.
Proto by me zajimalo,jake jsou podminky prijeti do seedbanek.Pocitma s tim,ze bych zacinal u toho,ze bych prendaval kvetniky z regalu do regalu a nedelal nejakou zasadni cinnost,ale i to by mi ke stesti stacilo.
Takze jestli nekdo viteco je potreba k tomu,abych mohl pracovat v nejake pestirne,popripade nejake osobni zkusenosti,tak to sem plz napiste.Predem dik.
Dal jsem to do tyhle casti fora,protoze tohle je nejenom o odrudach,ale i o seedbankach.
poznal jsem ze w ziwote je malo weci ktery se nedaj dokázat, a pokud budes OPRAWDU chtit,odjedes,budes neco umet +naky to stesti,tak se ti to powede..jde jen o to chcit..kdo nezkusi nerizkuje
Dik za podporu...Jestli nekdo vite kde je tady ten thread,tak mi plz poslete odkaz,protoze ja to nemuzu najit,uz sem prolez celej kanal,zkusil hledani a porad nic.
Hlavne me zajima jaky maji podminky pro prijeti,aby pak nerekli ze chtej vysokou skolu s oborem toho a toho a jeste 2letou praxi v oboru.
Většina dnešní produkce Holandských seedbank nepochází přímo z holandu, ale z utajených farem ve Švýcarsku a Španělsku. V NL je sice volný prodej konopných semen, nikoli však jejich výroba.Mnoho bank si proto nechává dělat semena na zakázku, aby je následně prodávali pod svým jménem(např. celou limited edition od Dutch Passion má na svědomí Luc z Paradise Seeds).Seedbanky proto prakticky nemají zaměstnance, ale pouze majitele- managera a pokud si člověk chce přičichnout k masivním grow operacím, měl by hledat jinde než v NL.
Ja jsem ten thread nespecifikoval na Holandsko,rec byla o jakekolv seedbance/pestirne v jakekoliv zemi.Jestli kvuli kytkam budu muset do svicarska mezi lidi co chodi v upnutejch 3/4 a rvou po kopcich jodladadidi,tak je mi to jedno,protoze v zivote me nejvic bavi starat se o kytizz.V Anglii je snad taky legalizace a je tam myslim i nejaka seedbanka co snad i pestuje.
Vcera jsem se vratil z Anglie ve ktere je uz taky legalizovana ganja(dokonce to je i na autobusech )....Pohulil jsem,ale bohuzel seedshop jsem nasel jenom jeden a tam meli jenom Greenhouse,coz se trochu vymika mejm financnim zdrojum,takze jsem nic nekoupil a kdyz jsem se ho ptal na praci v pestirne,tak rekl ze vubec nic nevi-podle toho jak byl spalenej bych se divil kdyby vubec neco vedel ....V tyhle zemi se mi docela dost libilo,az na to,ze tam maji kretenskou jizdni policiji(nerudna zenska na koni pred Fucking-Hempskym palacem)ale aspon se uzije sranda s hradni strazi we Windsoru(s kamosem sme tam delali desny <> a cekali kdy nam da pres hubu->Nemci co tam byli se mohli posmat,protoze sme se mu treba jako ze sli chcat za tu boudu,ale borec to bral sportovne,protoze ani kdyz jsme si mu lehli na tu jeho vychozenou cesticku nic neudelal).Akorat me tam nechteli pustit v triku grower.cz zmrdi,ze prej se to v kralovskym sidle nesmi ci co,tak sem nahodil mikynku grower a uz nerekli ani popel .Takze kdybych mel jit makat sem,tak s radosti pujdu.
Jestli nekdo vite jaky vzdelani,praxi atp. potrebuju k praci v jakykoliv pestirne,tak to sem plz napiste-na zemi ani seedbance nezalezi.
Protoze jste sem toho zatim vsichni hodne napsali,tak jsem poslal PM mandalamikovi(tuhle seedbanku sice moc nemusim,ale mohl by vedet podminky prijeti),ale porad budu rad kdyz mi napisete nejake info o tehle praci.
expiry: mno... pěstí tu dost lidí a i ne v malejch rozměrech... Můžeš si třeba nakřížit něco svýho a stabilizovat to - základ na nějakou vlastní genetiku - nepřišel bys tam z prázdnou
To neni uplne spatnej napad....Prez leto mam v planu postavit skrin na 250w,coz by na zjisteni toho,jak to roste a co z toho vyroste melo stacit a planuju i matkarnu na 200w usporku a to by na matky melo taky stacit->jestli se pletu.tak me opravte na nejakou jinou wataz.
čím větší watáž, tím lepší a větší selekce... Mno někdo by řekl že by to chtělo min. tak 5x600w na pořádný selekce... Ale proč nezačít v tom co člověk teď má... Držim palce
Utopie... Naivita.. Lidi s pestitelskym portfoliem jako ma kdokoliv z nas ma dalsich 5 milionu lidi v evrope. Garazovy oprcy semen od Sensi <klidne cehokoliv> ma kdokoliv.
Vetsina nejvetsich lidi ze Sceny ma aspon urcity biologicky/botanicky vzdelani.
Jestli s tim chces fakt udelat diru do sveta- jakoze asi neudelas- ale i tak GL doin your best, tak porfolium citajici 70w vscrog a 250w cokoliv je zalostne malo.
Nemluve o tom, ze SB v ceskych podminkach co by za neco stala a byla schopna pokryt poptavku je hudba tak dalsich 50. let...
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.