Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarecc...cim dal tim casteji slychavam jak nekomu policajti zrusili policko kousek za jeho vesnickou, nebo jak nekoho chytli se spekem v ruce...Ale taky slychavam ze nekteri strazci zakona si taky raaadi zahuliCo vy na to?Mate s tim nejake zkusenosti?
Nee...nerikam ze me se to stalo ale obcas koluje historka kdy policajti u nekoho nasli smotany brcko, dali par prdiku a s usmevem na rtech odchazeliI kdyz...zhulena hlava dokaze vymyslet hooodne milou historku
Tak kdyz je nikdo nechyti?Je to otazka moralky kazdyho policisty jestli si zahuli nebo ne nebo jestli nekoho zatkne nebo ne...pri prisaze prisahali urcitou verenost dodrzovani zakonu........udajne byli na konich kdesi v parku..
Takychto threadov uz tu bolo plno...
Inak poznam policajtov,ktori hulia a su to fakt svine,ked im nedas sluka hned na teba chcu zavolat kolegu na hliadke. Dokonca v sluzbe fukaju a piju a videl som uz aj ako buzerovali nejakeho chlapca,len za nejaky nazov skupiny na tricku. Hnus... mozem na to napisat len ACAB!
Beztak ze si daji ... a kdyz zcheckuji nejakeho hulice-dredare-chudaka-samotneho a nahodou u sebe ma speka tak si s nim (hulici) daji ne? ale ja sem az moc optimista
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Tak to sem neslysel,ze by na tebe praskali...jestli tohle delaj tak je to fakt na hovno..A to uz sem si rikal ze muzu mit kliku kdyby nekdy nahodou neco...
Původní příspěvek od Canadien Tak to sem neslysel,ze by na tebe praskali...jestli tohle delaj tak je to fakt na hovno..A to uz sem si rikal ze muzu mit kliku kdyby nekdy nahodou neco...
Neboj v CZ to mate asi o dost lepsie... u nas sa k policatom hlasia fakt dostavaju aj exemplarne pripady,jeden typ co som ho poznal este zo zakladky sa dostal do policie a je to zasrany fasista Kludne pije,ked soferuje v sluzbe a este porusuje predpisy a chodi vyberat pokuty na miesta,ktore spravuje dialnicna policia.
Původní příspěvek od MastaHBlastaH
Neboj v CZ to mate asi o dost lepsie... u nas sa k policatom hlasia fakt dostavaju aj exemplarne pripady,jeden typ co som ho poznal este zo zakladky sa dostal do policie a je to zasrany fasista Kludne pije,ked soferuje v sluzbe a este porusuje predpisy a chodi vyberat pokuty na miesta,ktore spravuje dialnicna policia.
Tak to je brutus...co se tyce huleni moc nevim,jak rikam, znam to z vypraveni ale co se tech nacistu tyce...par by se jich naslo..