Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sky-triper moc pěkný . . . chci se zeptat jetli si dosahl tech tlustejch stonků nejakou spešl metodou nebo to ty kyti tak udelali samy od sebe ?
Zdarek no nejdriv to byli takovy vytahli cahouni ,ale to myslim ze bylo kvuli tej zarivce..Pak sem holky soupnul do mini foliacku ,trosku je prisypnul substratkem dal jim dostatecnou vlhkost a takhle krasne se zpravili..
Tak tady jsou nejaky fotos po zakrejvani a nacasovani kytek na nakveteni..Nak se jim ale nechce nakvitat ,takze na to kaslu prasknu uz je ven na fleka a nasledne samce odstranim..
Tak abych to tu taky trošku oživil ,tak přispívám pár fotečkama mojho letního plácku.Fota se týkájí kytízů od mandaly a to white satin ,kalicharka bohužel ze 14 vysazenejch kytek se objevilo 10 samců a jenom 4 samice
No nic prázdné jamky se vyplní šniclikama a bude to ,ješte se možná i něco málo přikopne
Myslim ze 4 samice mozu uplne stacit. Ak sa o ne bude poctivo starat moze kazda z nich dorast kludne aj na 2 metre a potom to uz bude celkom zaujimavy vynos. Aspon budu mat viac miesta, teda ak ich presadis co najdalej od seba...
PUNX:
Zdarek to se ví ,že by bohatě stačili 4 ženský!!Ale když už jsou vykopaný ty ostatní jámy tak proč je nevyužít ,prostor mi tam problém nedělá..Navíc celé poleso je oplocené čornutým plotem což je dá se říct určitá výhoda proti zvěři když jsou úmorný vedra a jediný co je stále lákavě zelené jsou kytízy
Brej ve spolek ,tak jsem si tak rikal ,ze by to tu chtelo taky nejak ozivit tak tady jsou naky fotky z dalsiho zalejvaciho dne zatim dostavali jen plagron grow ,kterej mi prave dnesnim dnem dosel
Takze dostanou nejakou jinou hnojku ,aby se jeste trosku povytahli
Zdravím ,tak aby to tady jen tak neleželo ladem ,tak tady jsou pro spestření nějaký fotozz..Jedná se o osazenstvo 2x Sensi Star ,1x AK-48
Kytízi si jedou ve svém rytmu ,jelikož pořád chčije jsem byl nucenej odložit zálivku..Jinak až se umoudří počasí mám v plánu nad holky prásknout pletivo ,takový to normal jak se používá na králíkárny.
Loni sem ho použil ve skleniku a vypletlo se to jak bejk což bylo ok a vzhledem k tomu ze maj kytky celkem dost výhonků neni co řešit.
Hnojení:GH-bloom,grow,micro ; Phyt-amin ; H2O2 -nic víc ,nic míň
------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak všem díky za sledovanost tohoto forka a nějaký ty zelený čtverce!!
Zdravíím tak jsem se zase konečně po čase dostal na náš grow a tady je pár fott
Omlouvám se za horší kvalitu některých fott ,focené to bylo těsně před bouřkou jak bejk ,doslova sme si to museli dát co nejrychlejc tam zalejt ,vyfotit ani brčko nebalit a jet co nejrychlejc pryč..
Blesky nám práskaly nad hlavou a my se brodily křoviskama a pak i lesem....
Jinak hnojeno GH micro/grow/bloom
Pro čorky----táhněte od takovýchto polí mám tam rotvajlery!
Brej den,tak jsem dostal nápad to tu oživit taky nějakou fotesou..
Řeč bude o 2x sensi star a 1x ak-48 ve sroogu.
Jako další bych chtěl představit dozrávající mexico ,kterému slunečné počasí na balkoně luxusně přálo..zhruba tak 90% trychomů se už zbarvilo do hněda takže půjde jako první na řadu seku
Jináč ak a sensi si vede pomerně taky v poho ,jen doufám že to moc nepřeroste snažim se to hlídat co nejníž kytí dostávaj 1x týdně záliv od GH-bloom,micro,grow