Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vážení přátelé dovolte abych se s Vámi podělil o mé pěstování pod ohnivou koulí...Nuže...Moje pole bylo ze začatku osazeno takto, 4x powwer plant a 3x papaya ,nicméně kyti rostly pěkně a hezky sílili,ale dnešní déšt privedl na kytky spoustu tech hnusnejch hnědejch slimaku a skoncil jsem s jednou kytkou...Poradte pls jak na slimáky???Mam použít neco proti slimakum?nebude to vadit kytičkám???
cuz chlape,dojdi si do kvetinky kup si vaniš(nevim presnejak se to pise)jsou to zelene granule(naka sul)a to obsypej kolem Tvejch krasek-ja ho pouzivaluz dva rokya nikdy jsme s nim nemel zadnej problem
kdyz pres nej slimak preleze zacne se rozkladat a umre a pak tam mas vsude dost slizu,ale to neni problem odstranit
oka,diky za tipy chlapi,ja jsem myslel ze kdyz dam na kytku cepicu z urizly petlahve ze to bude stacit,ale slimakum evidentne nedela zadnej problem tyto prekazky prekonavat...Uz mam pripraveno par dalsich adeptu na zasazeni...Takze vyplnim skody ktery vznikly...