Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..tak jsem se rozhodla dát sklepu nějaký smysl a vyrobila tam podle Grower.cz rad svou první pěstírničku... : v180 x š120 x h50, dva větráky průměr 10cm (nahoře a dole) a sodíkovou výbojku 400W. Před hodinou jsem dala klíčít 15 semen Shiva Shanti (se mi líbilo to jméno) a uvidíme, co z toho bude... Teoreticky jste mě tu vybavili až moc, na praxi jsem teda zvědavá, ale tuším, že ten 1. šluk z vlastní zahrádky mě spasí...
Tož děj se vůle boží...;-)
Miluj bližního svého jako sebe sama. Ne víc, ne míň.
no dyť ano, jeden u lampy, jeden dole..a jeden třeba dovnitř na svěží vánek;-)...no uvidíme, kdyžtak dám 2 za sebe... Anebo třeba nic nevyklíčí a nebudu potřebovat ani jeden. (Což bych teda byla moc smutná.)
btw.dík za připomínky
Miluj bližního svého jako sebe sama. Ne víc, ne míň.