Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zřejmě jsi mě špatně pochopil (zcela určitě)! Chtěl jsem tím říci, že tyto bonusové semena od seedboutique mají nulovou klíčivost a když náhodou vyklíčí, dále se nevyvíjí!
Chtěl jsem tě na to upozornit, protože bys z toho mohl být zbytečně zklamaný!
Já jsem se s tím samým bonusem setkal letos už třetí rok po sobě. V prvním roce jsem dostal 1 semeno od kámoše a vyrostla mi z toho férová rostlina a dost dobrá. Loni jsem objednával u seedboutique a dostal jsem toho jako bonus 10 semen a nevyklíčilo ani jedno. Letos jsem objednával zas a o5 jsem dostal SAD x Skunk 1. Dal jsem naklíčit 4 kousky a vyklíčilo 1. Teď už to leze z květináče, tak uvidíme co z toho vznikne tentokrát. V tom prvním roce to ale byla fakt dobrá rostlina.
Původní příspěvek od Breadhacker Sciurus..tak to může znamenat jen jediné..jsi lama))
Jo? A co DJ BISKUP, taky lama?
citace:
Původní příspěvek od DJ BISKUP Loni jsem objednával u seedboutique a dostal jsem toho jako bonus 10 semen a nevyklíčilo ani jedno. Letos jsem objednával zas a o5 jsem dostal SAD x Skunk 1. Dal jsem naklíčit 4 kousky a vyklíčilo 1.
Původní příspěvek od bassman To neni hovadina,to je bezna zkusenost s vetsinou bonusu od seedboutique,existuji i vyjimky treba ty:-)Zkratka vyleze klicek zasekne se a konec.
tak tak, thx za potvrzení.
citace:
Původní příspěvek od GreenMafia Semeno vyklíčí a dál se nevivíji?věčí hovadinu sem neslyšel,letos sem obednal 2 modely i s bonusem,celkem 28 semen......vyklíčilo a roste 28 z 28 čus
Když už, tak nevYvíjí Když jsou semínka stará, nemají dostatek síly na to, aby se dále vyvíjela. Jsou "unavené" a pomalu rostou.
Tak konečně mi po letech vylezl první klíček z toho SAD x Sk1. Předloni 1 z 1,loni 0 z 10 a teď 1 ze 4. Klíček jsem schválně nechal dostatečně narůst, avšak po zasazení už z hlíny nic nevylezlo Tyhle semena musí být fejst staré hehe