Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teď už třetí den sodíkovka, doteď tam byla metla 250tka, skříň: 0,45 x 1,7 X 1,2 m, asi, je to skříň, kterou jsem nechala vyrobit pro leguána Jůlinku, ale byla nemocná.... tak teď dává pozor na rostlinky
hlína : na pelargonie, mix. trochu keramzitu a nějaká hlína bohatá na živiny.
stínítko a větráčky (2 ks) koupeny od členů z G. a pak je ve skříni klasický stolní větrák, který frčí pořád.
hnojiva: plagron, dneska jsem hnojila Plagronem Alga-Bloom, a na konec mám nachystaný Advanced Natural Power, Final solution.
Na růst jsem svítila metal-halogen, 25Otka, Philips
Teď čtvrtý den přepnuto na sodík 250W, OSRAM.
Jak je všechno zapojeno, propojeno, nevím, zakládal ji můj bývalý přítel, ale vím, že nemám pojistku, ale já se s tím poperu a doufám, že sklidím nádherné kytičky, hlavně se moc těším na nebulku, ta bude v letních měsících dělat velkou radost, už se těším, jak nabiju sklíčko
Ale nesmí se chválit dne před večerem.
Chtěla bych moc poděkovat členovi G. z Brna od kterého mám řízky, protože byly nádherné, děkujiiii
na hlínu jsem se vyprdla, strašně to smrdí, a já jsem v bytě a nechtěla jsem smradit, tak jsem to riskla, modlím se, ať se sviluně drží dál, nebo jim dám, co proto
jo, vidíš, je tam reflexní fólie, kupovaná přes net z G. SHOPU.
tak konečně jsem pořešila foťák a přidávám kytičky 59 den, co je mám přepnuty na květ...hodně chyb, které se musí vychytat pro příště, ale jsou moje a už se na ně těším je to na hraně, takže v pondělí budou kytí dostávat AH FS asi týden , flushing a jdou pod kosu
mějte se krásně
k.
moje milé kopřivy
ty košaté jsou nebulky,
pak bushman, bilý rusák
planky jsem nefotila, jsou to takové malé metličky
Ty hodně košaté jsou nebulky, zbytek bílý rusák a bushman, planky jsem raději nefotila, nebo z nich mám takové malé metličky,
ještě přidávám pár foteček.