Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vás Help Pleas pomoc prosím
Nedavno jsem zjistil, že mam v bubbleru nějaký malí bílý svině vyměnil sem roztok opláchnul kořeny, dal novou vodu a peroxid no a dneska koukam že jich tam je ještě víc prosim o radu co to je a a co stim dělat.
Svině vypadaj: asi 1mm dluhý, uzoučký bílý larvičky s nožičkama a malíma tykadýlkama , vypadaj že se spíš topí než že plavou, vzduch je pohazuje sem a tam. Je tam i dost mrtvej, a většina jich je u kořenů když nadzvihnu kytku.
ovšem živý převažujou, jednu sem vyděl lézt po kořenech, bojim se aby to nebyli STONOŽENKY, ovšem viděl sem tam i cosi molici podobného, lítacího
osobně sázin na smutnice
Kytky vypadají vpoho ovšem myslim že se zastavil růst hlavních kořenů trochu se taky zabarvili dohněda, sliz žádnej ani slepení.
prosim a díky za rady zatim
Dam/si/veku
Photo:
larva
Kořeny
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
podívej se sem,mají tady dobré věci,zkusil bych ten spruzit,zkoušel jsem ho u sebe a všechnohttp://www.growshop-ostrava.com/produkty.php?id_kat=3&id=4 pochcípalo,hlavně je to vytažek z gerber
díky moc alespoň někdo číhnu to tatim to vypadá na třásněnky ještě jednou díky robassi
pic
Lepší mrtvej, než magor
Zdar, nejako se mi nezda, ze by trasnenky mohli zit i ve vode, byt dobre prokyslicene, to sem nikdy nevidel/neslysel, sou to listovi skudci, nebo?..
Zkus si nekde v drogerce koupit peroxid a pridat ho do roztoku, 30% klidne 1ml\l, kytky to bez problemu rozchodi, kdezto ti broucci by nemuseli..
Mno sem zvedavej, coto bude&co pomuze, drzim palce..
Díky badjoke dneska sem byl v growshopu a tam taky moc nevěděli, co že to je mam nějaký chemky a taky desimfekci pro akvárka (přežijou jí rybyčky i
rostliny) a taky tam prdnu darinu tak uvidim.
Jinak peroxid přežili svině malí posraný tak ho skusim ...
Zatim pic veka
Lepší mrtvej, než magor
che che sympatický no oká je to takvový psycho protože jich tam je dost no celkem to jde kyti navypadaj povadle nic takže je tam asi necham díky
Lepší mrtvej, než magor