Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » JAROOOOO!!! :o)))
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
GoryTHC
Stálý Člen

Karma uživatele GoryTHC - 74% PěstitelskáKarma uživatele GoryTHC - 74% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1

Tak tenhle prispevek nebude prilis poucnej ani praktickej.
Proste se s vami chci jenom podelit o svoji radost z toho ze uz se blizi JARO a ze budem zase moct venku sazet ty nase zeleny milacky.
TAKZE HURA DO TOHO, AT SE MAJ PJEKNE, HOLKY NASE ZELENY.

GoryTHC

Old Post 06-03-2002 v 15:09 PM
GoryTHC je offline   Profil uživatele GoryTHC   Find more posts by GoryTHC   Foto galerie člena GoryTHC   Click here to Send GoryTHC a Private Message   Add GoryTHC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Máš karmu, naladil jsi mě pozitivně:-))

Old Post 06-03-2002 v 15:11 PM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ted sem sel ze skloly pesky a naherne me to slunicko zvedlo naladu, proste je to tady mnohem hezci, kdyz se na nas ta zlute koule smeje. Jaro prichazi a ja musim rychle sehnat semena na nejakej outdoor. Ale to uz sem nepatri

Old Post 06-03-2002 v 15:51 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Co dodat, studený psycho-rána mě serou, ale odpoledna už mě (v rámci možností) naplňujou optimismem. Když jsem byl malej, tak bylo moje nejoblíbenější období léto, ale od doby co pěstuju je to jaro a první sluníčko, které je nadržené na to, aby nám ty naše kytky pomáhalo pěstovat. kdybych mohl, tak bych mu poslal děkovnýho jointa. To mě přivádí na myšlenku, že bych mu ho mohl rituálně obětovat. Nejsem sice věřící (v boha, jak ho vykládá bible), ale Příroda je můj bůh a Slunce je jeho prorokem .

Old Post 06-03-2002 v 16:21 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Už se taky nemůžu dočkat. Mám už absťák na pěstování.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 06-03-2002 v 19:03 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.u.l.d.a
Stálý Člen

Karma uživatele S.u.l.d.a - 4% PěstitelskáKarma uživatele S.u.l.d.a - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jo setth to vystih jak jen moch Výte přece co řek
Murphy:
Člověk se nestává zavyslím na kouření ale na pěstování

Zelená to je barva Má

Old Post 06-03-2002 v 19:22 PM
S.u.l.d.a je offline   Profil uživatele S.u.l.d.a   Find more posts by S.u.l.d.a   Foto galerie člena S.u.l.d.a   Click here to Send S.u.l.d.a a Private Message   Add S.u.l.d.a to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

jooo joooo
co dodat, at uz je poradne teplo a muze se zacit pestit, uz se tesim na ty hodiny ztraveny tichym pozorovanim zelenych krasek)

Old Post 06-03-2002 v 23:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Jaro už sedí v letadle Příspěvek č. 8

Jaro už sedí v letadle a ve spirálách zorničky má rozšířené,
snad nebudou problémy u odbavení
a v celé jeho kráse Jaro do naší země uvítají.
Jaro, hey Jaro, dej si poslední palubní drink,
pak po schůdkách z nebe sestup a odpal ten zelenej joint,
hey Jaro, brother - vdechni do mě novou sílu, vdechni do mě touhu,
ať padá slavnost, at padá svatba, at padá z nebe tisíce pampelišek,
Jaro, hey, Jaro, tancuj se mnou u zapálených ohňů čarodejnic
zakázané jablko pro me vypěstuj, jsem ready ochutnat tuhle šílenost,
Jaro, I am in love with you, I love you,
děkuju za to, ze už přicházíš!

To nic, já jenom občas sednu a něco takhle rychle napíšu, je to vždycky o momentálnim pocitu, rozhodně si nehraju na pani básnířku, ale řikala jsem si, že by vás to mohlo třeba potěšit, a tak jsem to sem dala.
Jasně, lidičky, jaro přichází!
Radujte se a tancujte s ním kosmické blues!

Old Post 08-03-2002 v 16:46 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dWARf
Stálý Člen

Karma uživatele dWARf - 6% Pěstitelská

to Seth Příspěvek č. 9

Karma +.

Jenom bych tě tošku poopravil :

Kdo nepěstuje , ten nežije .
Kdo nehulí , ochuzuje se o lepší život .....

Mimochodem , ten absťák mám taky, ale už se nám to blíží .......

Old Post 08-03-2002 v 20:51 PM
dWARf je offline   Profil uživatele dWARf   Find more posts by dWARf   Foto galerie člena dWARf   Click here to Send dWARf a Private Message   Add dWARf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás