Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zakladam tuto temu, aby som sa dozvedel nieco ohladom fízlov z tejto nasej brandze.
Moja prvá otázka sa týka posielania semienok zo zahranicia.
- Co ak semienka prídu na colnicu a typci si ma uz zapisu a budu ma sledovat ci nieco nepestim?? + skusenosti s touto postou
- Nebojite sa pisat v tejto domene? Nemoze to tu niekto vymaknut a vsetko pichnut chlpatym? Nase IPcky su tu a nebude pre nich problem zistit si odkial pochadzaju...
A este by som chcel povedat, piste tu vacsinou len slovaci pretoze ma to zaujima z nasej stranky... Vy cesi mozete pestit kolko chcete u vas je to do urcitej miery legal, ale u nas ani to!
No jestli je to s tim IP jak říkáš, tak mažu ůčet . Slováci to máte horší než my no.
Teda nechápu proč to dáváš domovní prohlídky do outdooru, příště to dej do zákon a právo, a tam si taky počti.
- Co ak semienka prídu na colnicu a typci si ma uz zapisu a budu ma sledovat ci nieco nepestim?? + skusenosti s touto postou
- Nebojite sa pisat v tejto domene? Nemoze to tu niekto vymaknut a vsetko pichnut chlpatym? Nase IPcky su tu a nebude pre nich problem zistit si odkial pochadzaju...
A este by som chcel povedat, piste tu vacsinou len slovaci pretoze ma to zaujima z nasej stranky... Vy cesi mozete pestit kolko chcete u vas je to do urcitej miery legal, ale u nas ani to!
Celníci?
Paranoia!
bych chtel videt takovouhle policejni axi - á, objednavka ze seedsboutique, poznamename si adresu, a za pul roku na nej hodime sledovacku....
IP adresy to samy... IMHO je to porad jenom konopi
J.J. - ano je to stale iba konope, ale unas na slovensku ta flojdi za "iba konope" poslu pekne krasne do teplych krain... a to myslim vazne..... kamosa bonzli v lete 2006 mal jednu rastlinku u seba doma vedla hnojiska, nic poriadne, len neaky noname (dost velky kerik) atd... lenze kokoti ho doteraz tahaju po pojednavaniach a hrozia mu 2 ROKY za posranu rastlinu co mala skoro ani nie 2% THC... - ukazoval mi kopiu co mu dali z rozboru rastliny...
A este sa chcem spytat ci mozem dat do obalky s eurami aj mince, ci to nevadi pri nejakych kontrolach alebo ci to nahodou seedsbanky neignoruju taketo drobaky.... dik PEACE :smile:
Presne tu na slovensku robia problemy mne nasly myslim ze cca 0,1g nefim presne musel by som si to precitat travy s obsahom 10,9%thc a teraz dakedy ma caka sud
to ti našli akože u seba??? chcel by som vediet či to normalne niekomu nasli vonku alebo v skrini a ako mu to dopadlo..... vlastne ak mu to dopadlo zle tak mi asi nikto neodpise, lebo bude skor sediet v lochu ale ak niekto niekedy niečo zažil..... zatim PEACE
Mnoooo myslim ze keby ti nasli na slovensku skrinu tak by ta zavrely na hooooodne dlho ked mne tie lamy chcely dat za 0,1g 1 rok tak co by to bolo za 50g na rastline :P prepocitame koeficientom a vychadza to 500 rokof basy :P ale ked ma clovek obhajcu tak 500rokof podmienky
Zdravim no tak moj kamos tak pred 5-6 rokmi dostal za 4 filmovky po cca 3,6 g 3,8 % thc, 1 1/2 roku pomienku ( max. podmienka su 2 roky ), ale to mal stastie v tom ze ked jeho este sudili tak bolo este nieco povolene, (asi 1g pere vlastnu spotrebu )kebyze je to o nejaky ten mesiac neskor tak dostane asi basu. Tak mi to hovoril ze to mu povedal pravnik co si ho zaplatil. Si pamatam ked mu to nasli, tesne pred tym mi dal este chichnu a ja som sa siel vypiect, a ked som sa vracal uz tam opkendovali fizli. V nespravnej chvili na nespravnom mieste. Aspon sme vedeli co huilme. Expertizu robila nasa suseda, a od naj som sa dozvedel ze mu nasli ganju, bo som ako ho chitili dlho nebol.
P.S. Na Slovensku je to s ganjou uplne v prdeli, akoby nemali nic ine na praci, len obtazovat, slusnych, normalnych ludi za to ze si pofajcia, ale ze nebodaj pestuju rastliny, a nie ze by riesili ine, podla mna dolezitejsie veci ako ja ganja. IMHO
Akože na Slovensku je už taká zlá situácia, že normálne rozmýšlam, či fakt nezohnať nejakých vplivných ludí a nepresadiť aspoň minimum pre vlastnú spotrebu ! Ak by sa náhodou dokázala presadiť aj rastlina, tak to by ból absolútny úspech ( nereálne ).
bratia to vám fakt nezávidím tohleto, já jsem třeba u nás na pivních slavnoctech balil brko a 3 metry vedle mě stál policajt (telefonoval) musel to vidět a nic, za náma tam na něj čekal jeho kolega...pak jsem seděl u nás v parku,dávám si prda, kašlu jak blb a teď mrknu přede mě a tam na mě čumí městský policajt, jen se usmál a šel dál...jo já si na přístup PČR nemůžu stěžovat, každopádně vám přeju hodně štěstí, ať se postoj ke ganje na Slovensku změní, je to opruz co tady Slováci píšou
skor som chcel vediet ci ma ako mozu vycuchat ale ak zozenies tych vplyvnych a dosiahnes neaku tu legalizaciu aspon rastliniek tak ti unas v obci dam postavi sochu