Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » chodim po brodwayi hladov sem a tam a cumim po lampach....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Toto tema bych rad venoval poulicnimu osvetleni...

tato lampa obsahuje obvykle SHC sodik 150, 250, 400W na E40 keramicke objimce. Pajsl obvykle miva na 400W vybojku a meni se jen ten sodik.
Podle pouzite vataze cele teleso vazi 11,5, 12,5 a 15kylo
Napeti samozrejme 230V

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 05-03-2002 v 12:16 PM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

druha lampa Příspěvek č. 2

Tak tohle teleso v sobe obvykle skryva sodik nebo rtut.
Byva obvykle osazena sodikem rady SHLP 210W ale i SHC 70W....
Podle toho maji i pajsl... SHLP vybojky nepotrebuji zapalovac a tak se kus od kusu lisi podle wataze a pouzite vybojky...
Jinak objimka E27 neboE40. Vaha 7,5kg a Napeti samo 230V

DDevil

Old Post 05-03-2002 v 12:22 PM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

a dalsi Příspěvek č. 3

Tohle znaji urcite obyvatel sidlist...
Jedna se o lampu osazenou obvykle 70W klasickym SHC sodikem velmi zridka i 100 a 150W..
Vaha telesa obvykle 11-12kg a objimky E27 a E40
Napeti 230V

DDevil

Old Post 05-03-2002 v 12:26 PM
ddevil
Stálý Člen

zarivka Příspěvek č. 4

tak a tohle se zacina rozsirovat ted......
jedna se o teleso aosazene NIZKOTLAKOU sodikovou vybojkou obvykle 35W, zarivkou a nebo dvema zarivakam.
K sodiku se uziva patice BY 22D a k zarivkam 2 G 11 .
napeti 230V

DDevil

Old Post 05-03-2002 v 12:30 PM
ddevil
Stálý Člen

sodik Příspěvek č. 5

a tohle je lampa vyhradne uzivana s 50W a 70W SHC sodikem.
Patice E27 napeti 230V
Vaha cca 8kg

DDevil

Old Post 05-03-2002 v 12:34 PM
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Díky moc .... Příspěvek č. 6

... taky takhle chodím a koukám: "Sakra tohle to je určitě sodík."

Teď už vím.

Bobek pro tebe.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 05-03-2002 v 15:45 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

hehe...

mnoho groweru dekuje... ted uz vedi, na ktere lampy je zbytecne lezt

:-))))

Ja sice nemam v planu utocit na verejne osvetleni, ale i tak je to zajimavy prispevek.

k+

Old Post 05-03-2002 v 19:34 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Pěknej přehled --- K4U- tohle mě fakt potěšilo
TO : Majklovec Musim souhlasit taky vždycky čumim do lamp (všude) vždycky do ňákejch silnej(pak třeba 10 minut nic nevidim) a vždycky si řikám co to asi ja a jaký by to bylo mít to ve skříNˇi

PS- S těma lampama sem fakt POSTIH - kamkoli přijdu už se koukám čim tam svítěj,kolik to má asi watů a podobně , taky ty pohledy lidí na člověka kterej upřeně pozoruje nějaký světlo sou taky celkem zajímavý

PS2 - Ale stejně se nechystám lízt na ňákou lampu,na to sem moc línej

Fakt pěkný !!!

Balkón 05‘ Balkón 06‘ Outdoor 06‘
Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Old Post 09-03-2002 v 17:50 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NITRO
Nový Člen

Karma uživatele NITRO - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

To byly časy...

Na tu třetí jsem jednou zkočil ze stromu.Samozřejmě mě ta mrcha neudržela.Naštěstí sem dopad na trávu- vyváznul jsem jenom s odřeninama.Od tý doby pro Na jenom do krámu.

Jinak moc zajímavý téma.

Je ztracený každý den našeho života, kdy jsme se nezasmáli.
Sebestian Roch Chamfort

Old Post 14-04-2003 v 20:41 PM
NITRO je offline   Profil uživatele NITRO   Find more posts by NITRO   Foto galerie člena NITRO   Click here to Send NITRO a Private Message   Add NITRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kpt PLICE23
Nový Člen

Karma uživatele Kpt PLICE23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

5 let pestuju venku,az tenhle rok sem rosvitil IN.Sodiky mam prave z verejnyho-dobrej krok do zacatku+svitit na zeleny za statni prachy!!!)))))))))

----KDYZ CHCI BEJT SVUJ PAN,DVACET BURTU DAM!!!----
KDO HULI UMI,KDO NE CUMI

TEKNO+ILLLEGAL GROW............FUCK DA SYSTEM....

Old Post 14-04-2003 v 22:18 PM
Kpt PLICE23 je offline   Profil uživatele Kpt PLICE23   Find more posts by Kpt PLICE23   Foto galerie člena Kpt PLICE23   Click here to Send Kpt PLICE23 a Private Message   Add Kpt PLICE23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

aby z půlky národa nebyly zloději!

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 15-04-2003 v 12:45 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no nefim nefim..myslim si ze ted par kluku navic poleze na lampy..a zaplatime jim je mi. no co uz. nevermind.

Old Post 15-04-2003 v 17:17 PM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

hahahahahaha

jojo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 15-04-2003 v 17:47 PM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ysha
Nový Člen

Karma uživatele ysha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

hmm, super thread :/

pestovani je ok , ale krast ... to uz je jiny kafe, ne? k nicemu jinymu tenhle thread neni

don't walk on the grass ... smoke it

Old Post 18-04-2003 v 14:01 PM
ysha je offline   Profil uživatele ysha   Find more posts by ysha   Foto galerie člena ysha   Click here to Send ysha a Private Message   Add ysha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robor
Stálý Člen

Karma uživatele robor - 25% PěstitelskáKarma uživatele robor - 25% Pěstitelská

Nápad pěstování na lampách Příspěvek č. 15

Teď mě to konečně napadlo. Proč pěstovat třeba na stromech nebo tahat sodík domů? Proč nepěstovat na lampách? Jen zavěsit kýbl s kytkou na lampu a rostlo by to zadarmo, akorát vychytat ty intervaly svícení

Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...

"Naposled pomodlit mám-li se právě,
chci říci jen: Bože, žehnej trávě!"

Old Post 18-04-2003 v 16:09 PM
robor je offline   Profil uživatele robor   Find more posts by robor   Foto galerie člena robor   Click here to Send robor a Private Message   Add robor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CannaSmoke
Stálý Člen

Karma uživatele CannaSmoke - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Já mám světlo z té poslední. Ta je vcelku v poho, stačí tam vylézt, a hnedka u tyčky tam je taková záklopka, kterou stačí odstrčit. potom se celá lampa otevře a sodík je v pohodě. A 50, nebo 70W zase tolik netopí, stačí výboju držet přes kapesník a je to.
Mi se to podařilo vychytat tak dobře, že jsem ji vybral a byla v ní SHL50 a týden potom jdu kolem a lampa svítí... Jdu se podívat co tam píchli... a ono SON-T PRO 70W. Tak jsem skočil domů pro tu padesátku a vrátil jsem ji zpátky.. (a PRO 70W jsem si nechal )

Kdyby o to byl zvýšený zájem, tak jsem ochotný udělat nějaké fotky i s popisky jak na to.

Zahulíme uvidíme

Naposledy upravil CannaSmoke 22-04-2003 v 21:09 PM

Old Post 19-04-2003 v 01:14 AM
CannaSmoke je offline   Profil uživatele CannaSmoke   Find more posts by CannaSmoke   Foto galerie člena CannaSmoke   Click here to Send CannaSmoke a Private Message   Add CannaSmoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás