Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caw caw! ja by som tam dal dosky a na nich bielu foliu a hick ma pravdu ja by som to tez rozedelil napriklad hore by bola matka a dole by som mal rezy a tam by mi aj kvitli .to je moj napad .vela stastia prajem
Nazdárek, koukám, že jsme na tom podobně, my máme mamkárnu z krabice od lednice rozměry cca 150 *60*60 svítím dvěma TL-D 965 36W
zatím tam mám po dvou mamkách od AK-48 ale časem tam půjde ještě něco, ke shlídnutí tady: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28881
no ať se daří...
Jo a to ty Blueberry jsou opravdu od Nirvany? Měl jsem za to, že borůvky u Nirvany nemají....
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
už sem to psal.není lepšídát 10světlo\14tma?mam za to ze je to rychlejší..ještě jsem to nezkoušel,ale u kytek pri dozravani to tak urychli..?pokud se mylim,tož mě opravte
Moje prvni kyti na matky (nebo otce?wtf?), jsem beginner v klonovani ale prvni pokusna varka rikzu mi zakorenila na 100%.
Ty vetsi Hash Plant, mensi je AK 47, 20 dni rustu. Mam spatny pocit, ze to AK bude zase samec
Matkarna 130x35x50 vyska. vyrobeno z MDFky bily mat. povrch. Svetelko az 4x120 cm, zatim TL-D/33-640. Roste to pod tim slusne uvidime dalej. Nic nekupuju( krome substratu, zakorenovace a keramzitu) bo neni love. Vse i s lampou mam z prace. Pouzite ale funkcni.
odomna papaya bola origo so seed banky (neviem akej ale tak mi to bolo povedané) týpek mal papayu v skleníku matku. A na grower písal ,že kto mu dá kvalitný pel s nejakého samca no a ja som mal práve nigheriu nightmare (tiež origo od nirvany) ale bohu žial samca tak som mu poslal ,lebo že on chce opeliť aby mal seeds na budúci rok. Tak ja som mu poslal pel on opelil a dohodli sme sa tak že za pel čo som mu poslal mi pošle tak cca 50 seeds... dúfam že sa chápeme ... no a ja zase hulitkovi .. kapito?