Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Stavba Matkárny 2x36W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
H@rdy
Nový Člen

Karma uživatele H@rdy - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

caw caw! ja by som tam dal dosky a na nich bielu foliu a hick ma pravdu ja by som to tez rozedelil napriklad hore by bola matka a dole by som mal rezy a tam by mi aj kvitli .to je moj napad .vela stastia prajem

Old Post 18-03-2007 v 15:32 PM
H@rdy je offline   Profil uživatele H@rdy   Find more posts by H@rdy   Foto galerie člena H@rdy   Click here to Send H@rdy a Private Message   Add H@rdy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quilp
Stálý Člen

Karma uživatele Quilp - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

a jak planujes ty matky vysoke? ja mam 4x 36watt na 50 cm

Old Post 25-03-2007 v 21:44 PM
Quilp je offline   Profil uživatele Quilp   Find more posts by Quilp   Foto galerie člena Quilp   Click here to Send Quilp a Private Message   Add Quilp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozel
Stálý Člen

Karma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no pekné ako pozerám len tak dalej. Na out budú akurát no ak stíhaš narobiť klones...... budem aj nadalej sledovať aktuálny stav ....

150w bubler vs hlina "scrog" 06´

Eu,NL,WR,BB...........out 07´

BUBLER 250w - AK-47 "scrog" 08´

Bubler 250w - Chronic "scrog" 09´

Old Post 26-03-2007 v 21:31 PM
kozel je offline   Profil uživatele kozel   Find more posts by kozel   Foto galerie člena kozel   Click here to Send kozel a Private Message   Add kozel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brainment
Stálý Člen

Karma uživatele brainment - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Boží matky..

EVERYONE CAN FLY HIGH so
WORLD IS MINE..

Old Post 29-03-2007 v 22:17 PM
brainment je offline   Profil uživatele brainment   Find more posts by brainment   Foto galerie člena brainment   Click here to Send brainment a Private Message   Add brainment to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Nazdárek, koukám, že jsme na tom podobně, my máme mamkárnu z krabice od lednice rozměry cca 150 *60*60 svítím dvěma TL-D 965 36W
zatím tam mám po dvou mamkách od AK-48 ale časem tam půjde ještě něco, ke shlídnutí tady:
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28881

no ať se daří...

Jo a to ty Blueberry jsou opravdu od Nirvany? Měl jsem za to, že borůvky u Nirvany nemají....

"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ

Je libo trochu havěti? aneb akvárka, terárka a živočištvo v nich

Květníky a květináče - DARUJI - koukněte sem

Moje první - 5kráte AK-48 250W - SKLIZENO

Old Post 30-03-2007 v 08:58 AM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Capo
Stálý Člen

Karma uživatele Capo - 79% PěstitelskáKarma uživatele Capo - 79% PěstitelskáKarma uživatele Capo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

S tím rozpoznáváním pohlaví bych to udělal řízky co nejdřív a 12/12. Proč dál hnojit samce...

Old Post 30-03-2007 v 09:18 AM
Capo je offline   Profil uživatele Capo   Find more posts by Capo   Foto galerie člena Capo   Click here to Send Capo a Private Message   Add Capo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brainment
Stálý Člen

Karma uživatele brainment - 60% Pěstitelská

to capo Příspěvek č. 7

už sem to psal.není lepšídát 10světlo\14tma?mam za to ze je to rychlejší..ještě jsem to nezkoušel,ale u kytek pri dozravani to tak urychli..?pokud se mylim,tož mě opravte

EVERYONE CAN FLY HIGH so
WORLD IS MINE..

Old Post 30-03-2007 v 14:56 PM
brainment je offline   Profil uživatele brainment   Find more posts by brainment   Foto galerie člena brainment   Click here to Send brainment a Private Message   Add brainment to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quilp
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Moje prvni kyti na matky (nebo otce?wtf?), jsem beginner v klonovani ale prvni pokusna varka rikzu mi zakorenila na 100%.

Ty vetsi Hash Plant, mensi je AK 47, 20 dni rustu. Mam spatny pocit, ze to AK bude zase samec

Matkarna 130x35x50 vyska. vyrobeno z MDFky bily mat. povrch. Svetelko az 4x120 cm, zatim TL-D/33-640. Roste to pod tim slusne uvidime dalej. Nic nekupuju( krome substratu, zakorenovace a keramzitu) bo neni love. Vse i s lampou mam z prace. Pouzite ale funkcni.

Naposledy upravil Quilp 30-03-2007 v 17:13 PM

Old Post 30-03-2007 v 16:43 PM
Quilp je offline   Profil uživatele Quilp   Find more posts by Quilp   Foto galerie člena Quilp   Click here to Send Quilp a Private Message   Add Quilp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quilp
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Toz hezka mamicka, budouci

Old Post 31-03-2007 v 19:44 PM
Minďaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Minďaaa - 92% PěstitelskáKarma uživatele Minďaaa - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Pěknéééé

Peace & Love

http://www.zizaly.com

/https://grower.cz/forum/showthread....&threadid=56217

https://grower.cz/forum/showthread.p...4263#post914263

Old Post 09-04-2007 v 20:55 PM
Minďaaa je offline   Profil uživatele Minďaaa   Find more posts by Minďaaa   Foto galerie člena Minďaaa   Click here to Send Minďaaa a Private Message   Add Minďaaa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Minďaaa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quilp
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Podle me male(samec), zel bohu.

Naposledy upravil Quilp 10-04-2007 v 20:32 PM

Old Post 10-04-2007 v 14:11 PM
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Nazdárek,
tak koukám, že si měl pech jako já, ale to k selekci patří... ze tří mám se vyklubal naštěstí jen jeden táta, takže z čeho řeza mám

Jinak hodně zdaru a ať to roste

"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ

Old Post 16-04-2007 v 05:44 AM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quilp
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

U stonku vidime bliznu

Old Post 18-04-2007 v 11:10 AM
Pytlos
Stálý Člen

Karma uživatele Pytlos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

zdar,simtě kde si sehnal Papaya x Nigheria Nightmare ? zní to very cool

Old Post 18-04-2007 v 16:59 PM
Pytlos je offline   Profil uživatele Pytlos   Find more posts by Pytlos   Foto galerie člena Pytlos   Click here to Send Pytlos a Private Message   Add Pytlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozel
Stálý Člen

Karma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% PěstitelskáKarma uživatele kozel - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

odomna papaya bola origo so seed banky (neviem akej ale tak mi to bolo povedané) týpek mal papayu v skleníku matku. A na grower písal ,že kto mu dá kvalitný pel s nejakého samca no a ja som mal práve nigheriu nightmare (tiež origo od nirvany) ale bohu žial samca tak som mu poslal ,lebo že on chce opeliť aby mal seeds na budúci rok. Tak ja som mu poslal pel on opelil a dohodli sme sa tak že za pel čo som mu poslal mi pošle tak cca 50 seeds... dúfam že sa chápeme ... no a ja zase hulitkovi .. kapito?

150w bubler vs hlina "scrog" 06´

Eu,NL,WR,BB...........out 07´

BUBLER 250w - AK-47 "scrog" 08´

Bubler 250w - Chronic "scrog" 09´

Old Post 18-04-2007 v 19:47 PM
kozel je offline   Profil uživatele kozel   Find more posts by kozel   Foto galerie člena kozel   Click here to Send kozel a Private Message   Add kozel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Hojda, hezká sbírka genetiky... gratuluju a tiše závidím

Old Post 22-04-2007 v 10:34 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás